В Дупница очакват сериозен мач срещу дублиращия отбор на ЦСКА 1948

Общо четири тренировки планира старши треньорът на мъжкия отбор на ФК Марек Танчо Капаков за мача срещу дублиращия отбор на ЦСКА 1948.

До последно не се знае какво ще бъде състоянието на Александър Близнаков, който заради болки в коляното пропусна изминалите три мача. „Всички останали футболисти са на мое разположение. Готвим се на терена на стадион „Бончук“. Едва след последната тренировка в събота, ден преди мача, мога да обявя имената на 20-те футболисти, на които ще разчитам за мача срещу дубъла на ЦСКА 1948. По време на тренировките наблягам най-вече на изчистване на допуснатите грешки до момента, като най-важното нещо засега е да се възстановят от натрупаната умора заради сгъстения цикъл от официални срещи напоследък.

Имам необходимите впечатления от играта на отбора на ЦСКА 1948 ІІ. Искам да подчертая, че много често във втория състав играят футболисти от представителния тим, участник в Ефбет лига. Възможно е  и този път да се постъпи така в предстоящия мач. Гостуващият тим се води отново от известния футболист, сега треньор, Валентин Илиев, който през изминалото първенство изведе тима до лидерското място. Той отново се завърна като старши треньор на дублиращия отбор и ще търси начин за извеждане на тима от незавидното положение, в което с намира напоследък. Призовавам нашите приятели – феновете, да постигнат рекорд по посещаемост в неделя и да ни подкрепят по най-невероятния начин през цялото време, защото футболистите заслужават заради постигнатите резултати от началото на първенството“, сподели Танчо Калпаков.

Ташко СУЛЬОТОВ