Георги Марков: Столетницата е дрогирана! Лидерът на ГЕРБ трябва да обяви война на БСП, не само на всеки километър, а на всеки метър

g-markov

Червеният конгрес е най-големият цирк на прехода! БСП се държи като новоредена партия, която не е управлявала страната тези 30 години преход, за преди да не говорим. Това заяви пред БЛИЦ бившият конституционен съдия Георги Марков.

Ето какво още каза той относно конгреса на Столетницата:

“Верни са констатациите на конгреса за нищожните пенсии, демографската криза, престъпността и т.н, но другарите не сложиха запетайка и не заявиха ясно: “Извинявайте, българи, за всичко това, което ви причинихме, защото управлявахме 5 пъти през тези години и все неуспешно!”

Как да са високи пенсиите и заплатите? В първото социалистическо управление, с абсолютно парламентарно мнозинство, другарите ни докараха Лукановата зима. Хората умираха по опашките, нямаше памук и аспирин. Стана невиждана в Европа общонационална политическа стачка. Нямаше дори ж.п. транспорт и самолети. При второто тяхно управление, с мандат на приятелите им от ДПС, т.н. кабинет “Беров” роди мафията и паралелната държава, която дефакто се управляваше от Илия Павлов.

При третото социалистическо управление ни докараха Виденовата зима. Заплатите станаха под 1 долар, който чукна 1000 лева и хората запалиха парламента. При четвъртото управление, пак с мандат на приятелите от ДПС, създадоха омразната Тройна коалиция.

Да не говорим за петото управление на Орешарски, което въведе страната в небивала изолация.

Обръщам се към г-н Борисов с молба: Приятелю Бойко, трябва нова програма от 3 точки:

  1. Приемане на мажоритарен избирателен закон в първия месец на следващия парламент, за което гласуваха 2,5 милиона българи и през юни нови избори по новия закон. Ако другите не искат, ГЕРБ да напусне парламента.
  2. Никакви прошки на БСП, дори на Заговезни, никакви подаръци, дори на Коледа. Достатъчно им направи. Мачът ГЕРБ – БСП е 10:1, но нито от добро разбират, нито от бой.
  3. Война на БСП! Не само на всеки километър, а на всеки метър!