Monday, July 15, 2024
HomeРегионБлагоевградДПС-Благоевград подкрепи Делян Пеевски

ДПС-Благоевград подкрепи Делян Пеевски

ДПС-Благоевград поздрави Делян Пеевски за позицията, която изрази в неделя за процесите в ДПС. Няма тема Доган-Пеевски, има тема Пеевски и дерибеите, заяви лидерът на Движението.

“ДПС-Благоевград поздравява г-н Делян Пеевски за правилната политическа и човешка позиция която изрази по отношение на Почетния председател д-р Ахмед Доган и на ДПС”, написаха от ДПС-Благоевград в официалната си фейсбук страница.”Благодарение на основите които постави д-р Ахмед Доган и прагматизма на г-н Пеевски ДПС в област Благоевград има 30 хиляди гласа на последните парламентарни избори”.

“В последните няколко дни в медийното пространство се публикуват и разпространяват фалшиви декларации от част от структурите в област Благоевград. Категорично това не е вярно и молим да се спрат тези фалшификации и разделения от Елван Атила и компания”, написаха от още от ДПС-Благоевград.

По-рано през деня  Пеевски отрече да има какъвто и да е било конфликт между него и Доган. Той се обърна лично към Доган с думите: “Винаги съм бил до теб, винаги си можел да разчиташ на мен и това не се е променило”.

“Едно нещо няма да приема, няма да допусна и няма да подмина – никой, независимо от мотив, мерак, личен или групов егоизъм, няма право да ме противопостави с почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган.

Да съм ясен – противопоставяне Доган-Пеевски няма и не може да има! Конфликт Доган-Пеевски няма и не може да има! Тема Доган-Пеевски няма и не може да има”, заяви Делян Пеевски. И обяви: „Темата е Пеевски-дерибеите.

Дерибеите, които забогатяха на гърба на Доган. Които тормозеха хората с “това за нагоре, това за мен, мене ме праща” и т.н. И хората ни и самите дерибеи много добре знаят за какво говоря!

Дерибеите, които сега бъркат в душите на хората. И защо? От страх? От мерак? От алчност?”

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular