„Неугледен магазин на ул. „Св. Иван Рилски” в Дупница ври от стока- яйца, риба, кучешка храна, олио, захар, зеленчуци, плодове. Сергиите са направо върху тротоара, хладилниците и помещението отвращава от мръсотия. Инспекторите от Областната дирекция по безопасност на храните си затварят очите над грубите нарушения и незаконната дейност.”, сигнализираха наши читатели.

„Как е възможно храна за хора и кучета да се продава на едно място и то на тротоара. Самата собственичка и продавачка нищо не яде от магазина си. Тя си поръчва храна от други места. Това е обект, който категорично не отговаря на разпоредбите и изискванията за храните. Как е възможно да работи? Изобщо какви документи има? Стопанката е 74- годишната Маргарита Костадинова. Тя овдовя съвсем наскоро. Неотдавна мъжът й Иван беше хванат с незаконни цигари. Малко след като излезе от ареста той почина. Какво е извинението на инспекторите от ОДБХ и защо не минават служители на НАП? Въобще не сме сигурни, че жената може да включи касов апарат. Глобите съгласно закона са около 2000 лв., но едва ли Маргарита ще се смути, защото добре си печели, има си пари.”, пишат до редакцията на вестник „Вяра” хора от квартала.

12 КОМЕНТАРИ

 1. Защо сте толкова злобни хора от махалата?Какво и заведяхте?Не е трудно човек да се досети от къде идват писанията,а като седяхте там ви беше добре.Храната която продава е пакетирана и какво пречи това ,а колкото до зеленчука ?? на пазара как е?Като ви дразни не пазарувайте от там.
  Похвално е че жена на 74 г. работи още.

 2. да ми ядат куро хората от тоя проклет квартал…ега умрат тея лицемерни гробища каде ги прават тея пумярщини…

 3. Прости и злобни хора… Това добре. Имат право да са такива. Но тези, които са публикували такива твърдения – извинете се на Маргарита незабавно. Ще Ви съдя, както се прави в цивилизовано общество. Тази жена е майка ми. Не само,че може да включи касовия си апарат в магазина, но определено е по-образована от авторите на тези гнусни твърдения и от тези, които ги публикуват. А държавата – просто да си върши работата. Включително МВР – преди да подава информация в медиите относно незавършени разследвания. С други думи оставете баща ми да почива в мир. Засрамете се и си наемете добри адвокати

 4. Хора засрамете се!!!
  Какво ви пречи жената,че работи ли???На 74 години е,не пречи на никой и си изкарва прехраната.
  Нима някой ви кара да пазарувате от там.Всичко си е ваш избор.
  Защо са тези злобни изблици,(само това можем на днешно време). Защо не вземете да помогнете на някой който се нуждае,ако ви е скучно.
  Пишете,а даже нямате доблестта да си напишете имената!!!
  Това е лицемерие,злоба и завист!!!

 5. Taq na zemq veche smardi,gadna zlobna babichka,s nekakva neshtasnta kolichka se pridvijva. Dano q zatvorqt po barzo v toq kokosharnik v koito prodava. Tva magazin li e se pitam ?

  • Вие сте едно жалко човешко подобие. Жал ми е за вас. Вие нямате нищо полезно да правите освен да злобете. Вие господин или голпожо както и жалки сте така и страхливци, даже нямате смелоста да си напишете името. Жела я ви хубав ден.

  • ХАХА, Колата се казва “Кадиз”. А ти ходи пеша, защото е скъпа и защото ходенето пеша може да подобри обонянието и отношението ти към другите хора в обществото, ХАХА.

 6. Тази жена на 74 не си изкарва честно парите,а продава от години нелегални цигари и алкохол.Твърдя това,защото цигарите ги купувам от там.Тя от това се издържа.Хора в този бункер не влизат,освен за цигари.,и ако не вярвате застанете и вижте.

  • А вие Съседе, по-добре направо отидете в полицията да докладвате собственото си престъпление, защото ако купувате цигари без да са платени съответните такси и акцизи – то това купуване на такива стоки е престъпление, Съседе ТЪП, което Вие ЛИЧНО извършвате и трябва да отговаряте пред Закона, а не анонимно в медиите.

 7. На вниманието на моите съседки: Злобейте колкото искате, но не убиждайте моето “Ферари”.

 8. Много ми е интересно ,как ще караш „Ферарито” зимата?Смешна си,седни си у дома на смрадливия задник ,и спри да се занимаваш с незаконните цигари,който продаваш,защото в скоро време ще те посетят онези с качулките,и тогава няма кой да те оправи.Дъщеря ти спи с чужденци за пари ,пък може и да те оправи.

  • Ох, Тони, Тони, за едно общество може да се съди по начина, по който третира слабите. Скочили сте на една възрастна жена, която плаща данъци и сметки и всичко което прави е законно. Не можете да и простите, че живее достойно.
   А що се отнася до мен – изкарвам доста добри пари със собствения си труд, ум и знания. Плащам данъци на всяко пени, което изкарвам. Освен това вкарвам годишно в българската икономика по-голяма сума от няколко средни годишни заплати за България. И това няма да можеш да ми простиш, нали? Ще трябва да ме наречеш проститутка? Знаеш ли колко ми пука за дребната ти душа? Мръдни до съседното село – може да научиш нещо. Може да видиш, че има други неща в тоя живот.

Comments are closed.