За поредна година народният представител от ГЕРБ Радослава Чеканска от Дупница подкрепи благотворителната изложба – търг, която се провежда в подкрепа на семейства с репродуктивни проблеми.

Десетото юбилейно събитие, на което присъства Чеканска, е по инициатива на организациите на Жени и Старейшини ГЕРБ – Самоков. То се проведе в Деня на родилната помощ и събра на едно място десетки, съпричастни с благотворителната кауза. На традиционната изложба – търг бяха представени разнообразни кулинарни произведения.

Събраните от продажбата средства ще бъдат дарени на семейства с репродуктивни проблеми. В благотворителния базар се включиха депутатите Десислава Атанасова, Валентин Милушев, Димитър Главчев, Ася Пеева, Станислав Иванов, Димитър Александров, председателят на ЖГЕРБ Ирена Соколова, зам. областните управители на София-област, общественици и граждани.

От организаторите и фондация „Искам бебе“ на Радослава Чеканска бе връчен плакет в знак на благодарност за проявената съпричастност в каузата.