Дупнишкият ГЕРБ депутат Ивайло Константинов напуска парламента, призна: Направих това, което трябваше за района

Ивайло Константинов

 

Зам. областната Р. Чеканска от Дупница се готви да заеме мястото му в НС

Дупнишкият депутат от ГЕРБ Ивайло Константинов напуска Народното събрание. Мястото на Ивайло Константинов в парламента ще заеме заместник областният управител от Дупница Радослава Чеканска.

Виктор Янев и Радослава Чеканска

Следващият в листата е областният управител Виктор Янев, но в ЦИК е постъпила декларация, че се отказва от правото си да стане народен представител и остава областен управител.

„Решението е обмислено, а не емоционално. Направих всичко, което е трябвало да направя за региона, и свърших работата си“, коментира Ивайло Константинов и на пресконференция по-късно ще обясни точно какво има предвид.
„Много насила изкарах тези няколко месеца в Народното събрание. Нито за ден не се зарадвах за тази работа. Направих това, което трябваше за района, но по душа съм бизнесмен. Днес беше трудно, но успях да убедя ръководството на партията“, заяви Константинов.
Оставката му трябва да бъде гласувана утре или в четвъртък.

1 COMMENT

  1. Прав е по добре пръв в селото отколкото последен в града много сме доволни от Саморанска реши проблема свисоките скорости поскоростната отсечка пред КАТ ДУПНИЦА за това трябва да му благодариме за 100 процентовата свършена работа

Comments are closed.