Дупнишкият депутат Иван Ибришимов претърпя операция в „Пирогов” след инцидент с домашния любимец Петко в спалнята, счупи си малкото пръстче

Депутатът внимавал да не настъпи котарака си, който днес ще бъде почерпен щедро за имения ден

 

Дупнишкият депутат Иван Ибришимов бе опериран по спешност в „Пирогов”. Той попадна в операционната, след като си счупил малкото  пръстче  на десния крак, увредени са и сухожилия по него. Болките, които Ибришимов изпитал били адски, а драмата се разиграла в спалнята на депутата в Дупница. Причина за инцидента станал домашния му любимец – котаракът Петко. „За да не го настъпя, защото изведнъж се озова под краката ми, скочих и си ударих крака в спалнята. Прималя ми, умрях от болка. Котаракът е невредим и днес частваме именния му ден. Ще го почерпя с любимите му наденици. Много е любвеовилен. Струва си да търпя болките, за да съм с него”, споди Ибришимов.

 

5 COMMENTS

  1. Новината на деня! Кой го интересува този смешник, как е пострадал или просто търси медийна изява.

    • Мен ме интересува,иванова…бих те написал и с по-малка буква!

  2. Г-жа Павлова, сверете си църковният календар. На 29. юни е Св. Петър и Павел, а на 14 октомври е Св. Петка!!! Статията Ви е осведомителна и вярна, колкото и църковните Ви празници!!!!

  3. Това е новината на деня,даже по CNN i Al Djazira,National Geografic също изказаха съпричастност към тази умопомрачителна новина.Братския ни Севернокорейски народ,както и Китай,Нова Гвинея,Чили и част от Русия,Щатите,Гана,Камерун и малката Еритрея както и други,които държат да не споменава името им,са обявили 10 дни на смирение и молитви!Старци и деца реват,мъжете се напиват за това,което можеше да се случи-да почине ГОРКОТО ДОБИЧЕ.От организации за защита на котките,изпращат помощи и пари,защото ще трябва животното да посещава поне три пъти седмично ПСИХОЛОГ,за да не стигне да си посегне на опашката. Бриджит Бардо вече си е купила билет за автобуса София -Дупница за да се увери напълно,че горкото животинче е здраво,тя също носи пари,които лично ще дари на собственика му,който също се нуждае от разбиране и съчувствие ,както и надуваема кукла-котка за да може да се превъзмогне тази страшна ситуация!!!!

Comments are closed.