Дъщерята на известния стоматолог д-р Крум Халачев – Карина, дойде на бала си в Кюстендил под ръка с шампиона по борба Никола Аначков

Обща снимка на 12-и „б” клас

Випуск 2017 на Езиковата гимназия „Доктор Петър Берон“ откри абитуриентската фиеста

Дъщерята на известния стоматолог д-р Крум Халачев – Карина Халачева, завърши 12-и „б“ на Езиковата гимназия „Доктор Петър Берон“ в Кюстендил, като тя се отличи сред най-красивите абитуриенти.

Карина Халачева заедно с приятеля си Никола Аначков, на сн. вляво

Зрелостниците от Езиковата откриха балните фиести под Хисарлъка. Карина бе придружавана от приятеля си Никола Аначков, шампион по борба и Спортист №1 на Спортното училище в Кюстендил за 2015 г. Карина заложи на класиката – черната рокля със сребърно колие в тон с обеците. Най-добрата й приятелка е Дани Георгиева.

Карина Халачева и Дани Георгиева

Традиционно изпращането на абитуриентите в Кюстендил се прави в театъра или залата на читалище „Братство“. Полиглотите избраха за купона си местен ресторант, който по Нова година изгоря като факла. Зрелостниците си направиха и култова снимка на фона на езерата.

Купонът по изпращането

„За да се избегнат инциденти по време на баловете, е предвидено полицейски автомобили да съпровождат автоколоните на абитуриентите до местата на баловете. Отделно от това самите колони ще бъдат видеозаснемани“, информираха от полицията. Служители на пожарната в региона вече започнаха да извършват проверки на местата, където ще празнуват зрелостниците.