С подкрепата на семейството си и с благословия в храм „Св. Успение Богородично“  кандидатът за народен представител представи част от своите приоритети

Д-р Александър Паризов е кандидат за народен представител от листата на Коалиция ГЕРБ – СДС. Той е роден в Дупница, където упражнява лекарската професия над 30 години, но е избрал да живее със семейство си в прекрасното село Джерман. Към представянето на д-р Паризов проявиха интерес жители на селото. Той получи подкрепа от градоначалника на Дупница инж. Методи Чимев , заместник-кмета Крум Милев,  както и от кмета на Джерман Ангел Цветков.

Зад д-р Паризов застана и цялото му семейство. Той е щастлив баща и дядо и се радва, че младите хора имат все повече възможности за развитие в страната ни.

“Сред основните приоритети на политическа партия ГЕРБ са промени в законодателството, които ще регламентират гъвкавото работно време.

Така младите родители ще имат сигурност за своите доходи, удовлетвореност от работата и възможност за пълноценно отглеждане на децата си. Пандемията остави много хора без работа и ни изправи пред предизвикателства, които ни поставиха в критична ситуация”, сподели доктор Паризов.

Като народен представител от Коалиция ГЕРБ – СДС д-р Паризов подкрепя социалните мерки и програмите в областта на образованието, които позволяват преквалификация, придобиване на нови умения, повишаване на познанията и компетенциите, за да бъдат хората конкурентоспособни и да могат да кандидатстват за по-високи позиции и доходи.

„Дигитализацията и професионалното образование дават на младите хора шанс за реализация. Съчетаването на професионалното развитие с личния живот ще превърне страната ни в добро място за живеене, създаване на семейство и отглеждане на деца”, коментира д-р Паризов прегърнал своето внуче.  С водосвет за здраве и благоденствие, отец Кирил му пожела успех по пътя напред. „Познавам родителите му, познавам семейството му, познавам и него. Александър Паризов е човек, който може и знае да си свърши работата. Брат да ми беше, ако не върши работа, няма да го подкрепя, но за него гарантирам с цялото си сърце” , сподели отец Кирил.

 

Своята подкрепа за кандидата от листата на Коалиция ГЕРБ –СДС д-р Александър Паризов изрази и кмета на Джерман Ангел Цветков.

„Много хора от селото са търсили неговото съдействие като лекар и винаги се е отзовавал. Това е човекът!”, категоричен бе Ангел Цветков.

 

*Купуването и продаването на гласове са престъпление!

1 коментар

  1. Купуването и продаването на гласове е престъпление ,но на болнични не е .Всяка прилика с действителността е случайна .

Comments are closed.