Екссекретарката на ОбС-Дупница Кристина Василиева: Бившият ми приятел Даниел Дамянов заключи в дома си купените от мен вещи за 20 бона, сипе заплахи „ще те залея с киселина, ще те запаля…”

Кристина Василиева

Двамата свили общ дом в Дупница, Кристина показа документи за покупка на кухня, телевизор, хладилник, бойлер, отсече: Страхувам се за живота си

Секретарката на Общински съвет-Дупница Кристина Василиева хвърли оставка, след като бившето й гаджето Даниел Дамянов спретна публичен скандал на работното й място. Дни по-късно двамата се разделили окончателно, а Кристина обвини бившия си спътник, че я е завлякъл с над 20 000 лв., които е вложила в общия им дом. Пред вестник „Вяра” тя заяви, че се страхува за живота си.

Даниел Дамянов

„До този момент съм обект на следните реплики: “ще те залея с киселина”, „ще запаля апартамента ти”, “ще те запаля теб самата”, „ще ти счупя ръцете и краката”, “ще те пребия”, “ще те бия пред колеги”, “ще убия баща ти и приятелката му”, “ще лежа в затвора заради убийството ти”, “ще потроша колата ти”, “ще страдаш цял живот” и много други.

Колкото и наивно да ви звучи всичко това, за мен словесните обиди, изречени от дадено лице, са премислени и всеки трябва да носи отговорност за тях”, пише в жалбата до полицията Кристина, като заявява, че търси съдействие от униформените, за да защити себе си и семейството си.

„Напоследък обществото е свидетел на какви ли не зверства, извършени от човек, страдащ от раздяла или ревност. Не желая да бъда една от тях”, добавя тя в тъжбата си до полицията, в която описва подробно случая: „От 05.07.2016 г. настоящият ми адрес се намираше в гр. Дупница, ул. “Св. Иван Рилски”. Там в продължение на година и половина живеех на семейни начала с Даниел Дамянов. По време на нашето съжителство лично купих хладилник, микровълнова фурна, пералня и други малки електроуреди. Всички тях аз съм заплатила с лични средства. За всичко имам фактури. Освен тях имам фактури за телевизор и обзавеждане – кухненски мебели, маси и столове, както и много други покупки по изграждане на един уютен дом.

Нашето съжителство обаче приключи окончателно поради несходство в характерите. С Даниел обаче не можах да се разбера да изнеса вещите си. Освен че не ми позволява да прибера всичко онова, което е лично мое, съм подложена и на психически тормоз от негова страна. Заплашва ме да ме нарани, да ме подложи на публично унижение на работното място, както и за имуществени вреди”, разказа Кристина. Тя обясни, че вече се страхува да се движи сама и търси подкрепа от близките си, за които обаче също се притеснява.

Опитахме се да се свържем с Даниел, за да коментира обвиненията на бившата си половинка. Не успяхме обаче да се свържем с него по телефона, той не беше открит и на работното му място. Даниел запазва правото си на отговор по темата.

По случая отправихме запитване и до Районна прокуратура-Дупница. Говорителят Емил Павлов заяви за „Вяра”, че по случая е била разпоредено извършването на предварителна проверка, след която обаче е постановен отказ от образуване на досъдебно производство. Отказът не е обжалван от Кристина Василиева.

В редакцията тя предостави фактури за закупени вещи. Тя разполага с гаранционна карта на свое име за закупуването на кухня от 8 януари 2016-а, има фактура за покупката на телевизор на стойност 869 лв. от 12 март 2016 г., още една на стойност 200 лв. от 20 ноември 2015 г. за бойлер.

28 COMMENTS

 1. Използваш, личи му по физиономията. Няма нищо мъжко в него.Къде отидоха истинските мъже?

 2. Всичко се връща на този свят.Няма да има никога щастие за такива хора. Да си връща всичко по за да запази поне мъжкото си достойнство, ако му е останало такова.

 3. Като човек запознат със случая,искам да изкажа мнение , че всичко написано е истина , даже има много спестени неща за тоя вехтошар.

 4. Смешник. Тоя за нищо не става. Само се изявява като майстор на коли.А е едно нищо.Жалко за момичето

 5. какво означава заключи направо с булдозер вътре и през него

 6. Полицията да го “инструктира”, за да не стане някой сакатлък. Пък кой крив, кой прав, само те си знаят. Животът не свършва с края на изчерпана връзка.

  • кой крив кой прав да се оправят ноом има документи че ги го е купувала да ги върне мършата.пълно посмешище

 7. ЕБахти помиара скапан.Еи помиар Варни на жената вештите или сше доида дате прибиа.Лесное дасе правиш на мажага прет жена,но като се покажа че замръзнеш мършо Долна.

 8. Пак сипете клевети…проста математика-как тя е спечелила и вложила 20000лв за две години?Всичко тя ли е купувала?И защо занимавате читателите с тия простотии?!То в случая по-умният е замълчал…

  • ами много лесно – от USA семейството работи, а друг да харчи.Ами човека няма 1 ст в джоба си- бесни е момчето както и родителите му. А дори и го мързи да работи.Ако продаден нещо та да сложим бензин в колата да го види село Дупница

 9. всичко се връща на този свят, после се питаме ама що ми се случи това нещастие що на мене. Карма брато. Явно като мъж струваш толкова колкото и колите които боядисваше. Един добра дума не каза за теб. Скрий се

 10. Страшното е ,че такива като този не са малко.И още по-страшното е ,че живеят с мисълта,че са ама МНОГО големи мъже.

  • щом се е стигнало до тук да се пише във вестник смятате хора колко момичето е обидено че чак не и пука че някой ще кажат че направила супер грешки.Т че има и жени използвали е факт , но някак това обществото го приема , но за мъж е пълна излагация

 11. като знам семейството и най вече майката пази боже .Н а какво има самочувствие тая жена с минижупа и чизмите
  Само незнам как се прибира и спи и се весели на нещо което е чуждо.що за дебил трябва да си?

  • Колега не съди момичето по майката
   Всеки е личност и отговаря за себе си познавам родители щета а децата им мечта на явно на теб не ти минава и през мисъл какво означава това
   Мъж не е да биеш заплашваш и грабеж мъж е да постигаш и държиш баламса в семейството ,но явно и ти както това момче под мъж разбираш да се правиш на велик
   Защо не го виждах това величие в 90 години когато мъжа си пазеше жената
   Смешни реплики ПИЧ

 12. Не може да плюете хора, който сте виждали един път, че това момче ви е оправяло колата или коквото и да било.. Срамно е за вас и най вече за това, че обсъждате личния живот на хората, тази статия е пълна глупост.. Това момиче е психически нестабилно.. И да, в случая по- умният е замълчал.. На какви анонимни смешни борци се правите.. Много тежко го раздавате на коментари.. Никой не знае точно какво се е случило, това е пълна пародия.. Някакъв цирк спретнат от това НЕНОРМАЛНО момиче.. То дори е смешно.. Нея не я ли е срам да прави личния си живот достояние пред хората.. Никой не го интересува, че тя има проблеми и то най-вече със себе си..!!! Пълна смешница! Обиждате грешния човек.. Това момче изкарва парите си с честен труд и постига всичко сам.. Ии от къде тази ЛУДА има тези доходи да изплаща такъв заем, жалко, че момчето не е осъзнало навреме какво същество стои до него и е повярвал на това ПОДОБИЕ на човек..!
  Ако нейните роднини в Америка й помагаха, както твърдите, тя щеше ли да работи за 500лв.. И сега, защото тя изкарва “много” пари, и защото роднините в Америкаа “много” й помагат, пише в група във фейсбук за пътуващи до София и обратно.. Нали кара нова, хубава кола.. Обаче май няма парички да я обслужва и да слага гориво.. Друго си е да отидеш за 5 лв до София с някой непознат, а не със собствената си кола, която “сама” си е купила!!! Спрете да обсъждате и да обиждате момчето, защото зад това момиче, тази “невинна ” и бедна душица, стои едно ненормално и душевно болно същество чакащо за преглед при д-р Паризов!!!

  • Има хора които познават и двамата и явно коментарите са от хора които са от кухнята на нещата за да дават мнение.И аз като човек които ги познава сам о ще кажа че това момче е кръгла нула.Ако е лъжа това нека докаже с документи че всичко е негово и да се спре тази сага. Това момче ням а един ден трудов стаж.А това че е оплел в лъжите си едно момиче и сега то съ заеми ще му изплаща версиите.Това какво говори за неговите родители които дават коментар и го насърчават
   Крушата не пада по далече от дървото. А така наречените роднини той ги чака да си дойдат от америка за да му купят дори и пералня на която да пере кирливите си дрехи и маса на която да яде.

 13. Злият човек е като черния въглен ,ако не успее да те изгори ,обезателно ще те очерни!
  коментарът “И” бе писан от една домакинка на детска градина с калинки в съавторство с директорката на същата детската градина ,докато вашите деца пищяха мили родители по коридорите на градината,та се късаха! Едно от момченцата ,което пищеще бе на известна лекарка и на известен баща работещ в София!
  Двете дами,ден след празника на славянската писменост и култура,за срам на културата мъдриха и съчиниха своето очернящо произведение през работно време от 14 до 16,30часа.И го пуснаха в края на работния си ден!Това се вижда черно на бяло, Репортер на вестника по това време , чакаше в тази детска градина да разговаря с майката на юнака герой в очите й , придобил със склоняване и измама над 20хил лв във вещи ,пари от влюбено в него момиче.Щеще да попита майката домакинка ,разговаряла ли е със сина си за заплахите му да залее с киселина бившата си приятелка ,която го е хранила с парите от голямата заплатата с 500лв плащала му е тока ,и давала джобни.Всяка майка освен да се кипри с чизмите споменати в по горенкоментар,трябва да възпира детето си от намерението да извърши престъпление ,както и да изрича заплахи към когото и да било.Още повече към човек,който го е обичал! Всяка добра майка ,ще иска синът и да излезе като честен човек от създалата се ситуация ,а не по богат с чужди вещи и пари ,които няма да му донесят щастие,защото са изстрадани от това заслепено от любов момиче,което,ще изплаща обзавеждането му с години,наказано за любовта си от едно подобие на човек.А, въпросните заплахи ,са от ресора на пациенти на психиатрията,които успешно лекува д.р Паризов,за да не се отзоват в затвора.Жалко,че директорката не пожела да съдейства за среща и разговор с майката работеща при нея,която се кри и отказа среща. Явно на директорката и се струва нормално,че синът на нейната най-доверена и най- близка служителка, може да залива с киселина бивщата си приятелка и роднините й.И вместо да изтича,и да се погрижи за пищящите и поверени от родителите дечица,се посвети в услуга на личните дела на подчинената си приятелка.
  Вярна е поговорката ,че крушата не пада по далече от дървото!Видях ,че каквато е крушата ,такова е и дървмото!
  Във въпросната детскаградина преди време скочи от прозорец и избяга сам малчуган с риск да бъде застрашен животът му.

 14. Това момче е пълен цирк. Само ще кажа на него и родителите му – имате ДЪРЩЕРЯ, какво ли ще стане и как ще се почувствате, ако един ден и с нея постъпи така един измамник. Действай момиче, отивай на съд . Истината ще блесне и за слепите!

 15. М
  Защо му е на момчето да работи, след като има майка му изкарва достатъчно като домакинка в детска градина в Дупница и държи на каишка шефката си.Всички пари и покупки минават през нея за детската градина Браво на въпросната майка,и семейство храни и всеки ден със прическа за двадесетачка ,маникюри, педикюри, чизми и прилепнали роклички по нея с които засенчва дори актрисите от Холивуд!

Comments are closed.