Елегантност, стил и класа! Разлог изпрати Випуск 2023

Разлог изпрати 211 абитуриенти от Випуск 2023, възпитаници на Професионална гимназия по механизация на селското стопанство, Разложка професионална гимназия „Никола Стойчев“, Професионална гимназия по транспорт и Средно училище „БратяПетър и Иван Каназиреви“.

По повод празника на младежите, площад „Преображение“ се превърна в снимачна площадка, с музика под звездите, коктейл и празнична заря. „С гордост и уважение споменавайте името на вашето училище и община Разлог.  Развивайте се и продължавайте занапред да ни радвате с многобройните си успехи! На добър час!“, пожела им кметът инж. Венцислав Гърменов.

Младежите превърнаха центъра на града в истинска сцена на блясъка, младостта и красотата.Дългите рокли, високите токчета, костюмите, усмивките и празнично настроение бяха задължителни.

Да ги видят в официални рокли и костюми, а и, за да си направят снимки за спомен, бяха дошли техни близки и приятели.Бляскавите абитуриенти бяха изпратени за бала с бурни овации, много емоции и сълзи в очите.