Елка Лукарска, ГЕРБ-СДС: Мнението ни има тежест тогава, когато е изразено чрез гласуване, а не с коментари

Да спрем фалшивата “Промяна”, призова кандидатът за народен представители допълни: “Трябва безвремието и серията от избори да приключат със стабилно мнозинство, редовен кабинет и работещ парламент.”

Елка Лукарска – Ангелова е пета в листата на коалиция ГЕРБ-СДС в област Кюстендил. Тя е стоматолог по професия. Ели Лукарска е от община Кочериново и е общински съветник в местния парламент.

Всеки може да бъде граждански активен – всеки ден, по много начини. В демократичните общества гласуването е привилегия и сила, които са нидадени. Всеки гражданин има право да избере за коя партия да гласува.Това е възможно благодарение на демокрацията, която започна със СДС през 90-те години и бе продължена от ГЕРБ. В изборите е добре да участваме всички,защото резултатът засяга всички. Чрез изборите имаме свобода за изразяване и право на собствено мнение за начина, по който искаме да серазвива България. Мнението ни има тежест тогава, когато е изразено чрез гласуване, а не с коментари. С тези думи на финала на предизборната кампания кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС Елка Лукарска- Ангелова се обърна към своите познати, приятели и всички избиратели.

В обръщението си тя посочи още: “Гласуваме за народни представители,които да представляват нашите лични убеждения, възгледи и ценности.Има смисъл от гласуването: не всички са “маскари” и дори да няма за”кой”, винаги има заради “кого” да го направим – за децата ни,за приятели, за близки, за родителите ни… Нашият избор е добре да бъде информиран и обмислен, с поглед към историята и с надежда за по-добро”утре”.

Лукарска с притеснение отбеляза, че за първи път от 25 години България има толкова голям дефицит в бюджета. След управлението на Станишев дефицитът по държавното салдо е бил 800 млн. лв., след Орешарски – 6,7млрд. лв., след Промяната – 15 млрд. лв. “Инфлационната криза за почна през лятото на 2021 г. с внасянето на бюджета от служебния зам.министър-председател Асен Василев. Цените започнаха да се увеличават, а пенсионната система е пред колапс. В последните две години управляващите ни теглеха заеми постоянно и влязохме в дългова спирала. Умората отчестите избори е факт. Но в този кризисен момент не бива да сме безразлични. Апатията би убила обществото ни, бавно и сигурно ни разединява и отдалечава от това да бъдем свободни. Безплодните парламенти в крайна сметка извират от апатията на избирателите.

Недоверието към част от политиците е голямо и на тях се гледа като нахора, които се интересуват от собственото си добруване, а не от това награжданите, които са им дали властта. НО В ПОЛИТИКАТА ИМА ЖЕНИ И МЪЖЕ,КОИТО СПАЗВАТ И ИЗПЪЛНЯВАТ ОБЕЩАНИЯТА СИ; КОИТО СЛАГАТ ХАРАКТЕРА ПРЕДПАРИТЕ; КОИТО НЕ ПРАВЯТ КОМПРОМИС С ЛЪЖАТА; ИМАТ АМБИЦИИ, НО ТЕ НЕ САСВЪРЗАНИ С ЛИЧНА ИЗГОДА”, категорична бе Ели Лукарска.

“Да спрем фалшивата “Промяна”. Трябва безвремието и серията от избори даприключат със стабилно мнозинство, редовен кабинет, който знае как даноси отговорност, и работещ парламент. Това можем да постигнем, катодадем категоричната си подкрепа за коалиция ГЕРБ-СДС с номер 2 вбюлетината”, призова Лукарска.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!