Жена глътна 7000 долара, за да ги скрие заради развод

Лекарите от университетската болница в Сантандер извадили 57 100-доларови банкноти от жената

В пристъп на отчаяние и гняв, колумбийка погълна над 7000 щатски долара, за да не ги раздели с бившия си съпруг, съобщава в. “Мирър”.

30-годишната жена погълнала спестяванията си, без да помисли какво ще се случи с тях щом попаднат в стомаха ѝ. Тя глътнала рулото от 100 доларови банкноти, без да го увие или опакова предварително, съобщават хирурзите от университетската болница в Сантандер, които извадили парите от тялото ѝ.

Колумбийката обяснила пред местния телевизионен канал RCN, че била спестила тези пари за почивка със съпруга си, след като продала няколко електрически домакински уреда. След раздялата им обаче, тя не искала да ги дели с него и в момент на паника, изяждането на пачката ѝ се сторило добра идея.

След операцията, хирурзите съобщили, че от стомаха и червата на пациентката са извадили 57 100-доларови банкноти.

В изявление за местните медии директорът на хирургичното отделение в университетската болница — Хуан Пауло Серрано заявил, че по-голямата част от банкнотите са извадени от стомаха на пациентката, а останалите вече били преминали към дебелото черво, тъй като храносмилателната система на жената се била заела с усвояването и разграждането им.