Триумф за Патриот Дупница в Пловдив. Състезателката на дупнишкия клуб Алисия Сусанина дебютира на професионалния ринг и се поздрави с победа.
Зрелищни битки, кръв и много шоу имаше на Pro Fight 19 в Пловдив. Шоуто в зала “Колодрума” беше първото в Пловдив от подобен ранг. Кикбокс галата беше организирана от пловдивския клуб Бултрас Файт Клуб и Патриот Дупница.
Събитието беше част от 110-годишнината от юбилея на Ботев. Ръководството, футболистите и треньорския щаб на Ботев бяха на събитието, а Ботев подари и специален плакет и юбилейни пакети по случай 110-годишнината на клуба на представители на Бултрас Файт Клуб.
Феновете на Ботев подкрепяха бурно представителите на Бултрас Файт Клуб – Петър Кавраков, Костадин Стойков и Станимир Минчев.
Шоуто започна с три подгряващи срещи.
В първия мач от бойната карта се стигна до допълнителен трети рунд. Антония Маринова победи Славка Славова.
Във втория женски сблъсък Алисия Сусанина от Дупница победи Чебан Диана.
В третата среща представителят на Бултрас Файт Клуб Станимир Минчев се справи с Атанас Димов.
В първата основна среща Петър Ангелов победи Виктор Генчев, а след това Александър Рибников триумфира срещу Михаил Рангелов.
Боевете продължиха с победа Казаку Максим над Георги Денев.
Илия Ненов пребори Иван Кръстанов в четвъртата основна среща.
Последва и успех на Даниел Динев над Андрия Миланович.
Костадин Стойков от Бултрас Файт Клуб беше силно подкрепян от феновете на Ботев и той спечели срещата си срещу Педя Бегич.
В следващата среща Огнян Мирчев се справи с Безхенуца Максимус.
Последва и третият последен мач на представител на Бултрас Файт Клуб Петър Кавраков не остави никакви шансове на Стефан Станкович.
В основния женски двубой българката Теодора Кирилова победи туркинята Фунда Алкаш. Туркинята получи аркада и лекарят прецени, че тя няма как да продължи срещата.
В основната среща в програмата за пояс българинът Димитър Пенчев спечели срещу нидерландеца Джорди Ларет.
Има много голяма вероятност до края на годината Пловдив отново да бъде домакин на Pro Fight.