Иван Каназирски, ГЕРБ-СДС: Липсата на отговорност води до още повечезадълбочаване на проблемите

Без редовно правителство, без бюджет, без управляващи, които да поемат ясна политическа отговорност – проблемите на малките и на големите населени места няма как да бъдат решени. С тези думи кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС Иван Каназирски се обърна към своите съграждани в Бобошево. “Липсата на отговорност води още повече до задълбочаване на проблемите в държавата”,  категоричен бе Каназирски,който е осми в листата и живее в община Бобошево.

В неформалната среща-разговор с местните хора се включиха и водачът на ГЕРБ-СДС Христо Терзийски, областният координатор Даниел Данчев,кандидатите Михаела Крумова, Радослава Чеканска, Десислава Александрова и Любомир Георгиев, както и общинският ръководител Асен Бошикьов.

“Дължим на нашите деца и внуци да оставим подредена държава, дължим даположим усилия да си оправим къщичката, дължим да има правителство.Затова ви апелирам да гласувате и да убедите вашите близки да го направят”, призова Каназирски. Той заяви, че държавата е в колапс и тази двугодишна криза трябва да приключи час по-скоро, за да има пари за общините, за социалните плащания и за реализирането на инфраструктурни проекти.

Водачът Христо Терзийски заяви, че въпреки новите политически проекти навсеки следващ избор, въпреки съмнението от вота с машините, въпреки изчегъртването през тези две години, ГЕРБ-СДС заслужено е получила доверието на хората и отново е първа политическа сила.

“Надявам се, че за това време се разбра кой може да поеме управлениетона държавата. Колежката Деси Атанасова го каза много точно: “Запоследните две години е само инфлация, миграция и излагация”, казаТерзийски.

Михаела Крумова призова Бобошево да гласуват с хартия, а не на машини.“Крайно време е да излезем от този цикъл – от изброи на избори. Няма дабъде лесно, ще трябва да се взимат трудни решения. Но ГЕРБ – СДС има потенциал за съставяне на правителство и има експерти, които могат да се справят с кризите в различните сектори. Можем да върнем нормалността и стабилността в България”, посочи Крумова.

“Остават броени дни до петия пореден избор в рамките на две години.Вероятно и вие се срещате и говорите с хора, които са обезнадеждени и нежелаят да гласуват. Прочетох в медиите коментар, който ме потресе: “Негласувайте – накажетеполитиците.” Искам да ви кажа: не, не се наказват политиците така, наказваме се всички, наказваме си децата. Искам да випомоля да гласувате, да призовете и вашите близки да гонаправят, за да спрем експериментите, които две години се правят с нас”, призова Радослава Чеканска.

Десислава Александрова обърна внимание, че благодарение на ГЕРБ и Бойко Борисов учителите са започнали да получават достойно възнаграждение. “Ако като получаваш добро възнаграждение, няма как да не се мотивираш да даваш много повече от себе си”, подчерта Александрова, която по професия е учител.

Любомир Георгиев отбеляза, че при управлението на ГЕРБ на всяка една община и населено място се е обръщало внимание. “Независимо, че еднихора ходят по телевизиите и показват едни проби от асфалт, сега не сестрои нищо и всички проекти са спрени”, коментира Георгиев. “Всяка еднаемисия на новините започва с тежка катастрофа, говори се за растящабитова престъпност и миграционен натиск. Това е липса на държавност.Итова нещо трябва да приключи”, каза Любомир Георгиев.

Областният координатор Даниел Данчев се обърна към жителите на Бобошево с думите: “Ето достоен кандидат. Имате го в лицето на Иван Каназирски. Подкрепете го на тези избори. Заслужава вашето доверие!”

По думите на местните хора, Народното събрание се е превърнало взверилник. “Ние поставяме на дневен ред и местните изброи наесен. Трябвани кмет, който да е кмет на хората. В Бобошево и така сме затънали.Останахме 780 души само!”, изразиха възмущението си те.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!