Wednesday, July 24, 2024
HomeРегионРазлогИгрище за мини футбол се изгражда в Разлог

Игрище за мини футбол се изгражда в Разлог

Община Разлог извършва финални строителни дейности, свързани с изграждането на парк с изкуствено игрище за мини футбол. До няколко седмици изграждането на парка, който се намира на един от изходите на Разлог, посока Бачево, следва да бъде напълно готов. На място ще бъдат обособени зелени площи, алеи, детски съоръжения, кът за отдих както и паркоместа – за удобство на всички посетители и любители на футбола.

“След стартиране на проекта за малък парк за спорт и отдих, който трябваше да завърши през средата на ноември, се наложи Община Разлог да извърши ремонт на съществуващия на съответното място водопровод, както и прилежащия отводнителен канал. Въпреки забавянето, с последователните си действия, целим да завършим качествено цялата концепция за парка, за да няма причина в последствие асфалтът да бъде разкопан, заради аварии“, коментира Иван Гюров, зам. – кмет на община Разлог.

Към настоящия момент теренът за мини футбол е напълно изграден, а на място продължават довършителните дейности по околното пространство, полагането на асфалтова настилка и свързване на осветлението.

RELATED ARTICLES

Most Popular