Home Новини България Извънредно! Евродепутат разкри дърта лъжа за регистрацията на фалшивата партийка “Дай България”!

Извънредно! Евродепутат разкри дърта лъжа за регистрацията на фалшивата партийка “Дай България”!

Бареков призова българската прокуратура да протестира решението на СГС поради тъмното финансиране на този политически проек

 33-08-01 Христо Иванов
 
Фабриката за лъжи на обвиняемия за финансови афери Иво Прокопиев продължава да бълва фалшиви новини. Медиите от кръга “Капитал” излъгаха, като обявиха, че тяхната фалшива партийка “Дай България” е получила регистрация от съда, заяви евродепутатът Николай Бареков в свое писмено становище.

Въпреки крайно съмнителната скорост, с която подчиненият на Иво Прокопиев Софийски градски съд и господата Топалов и Панов свикаха съдебно заседание за регистрацията на собствения си политически проект, все още тече седемдневен срок, в който това решение може да бъде протестирано. Поради тази причина партията на Христо Иванов все още не е вписана в регистъра на политическите партии.

Призовавам българската прокуратура да протестира решението на СГС поради тъмното финансиране на този политически проект и участието в него на много обвиняеми и разследвани от прокуратурата за корупция и пране на пари лица. Визирам задкулисния главатар на тази политическа мафия – обвиняемия Иво Прокопиев и неговата дясна ръка и участник в много машинации за стотици милиони левове и член на ръководството на “Дай България” – небезизвестната “бяла якичка” Юри Катанов.

Що се отнася до независимостта на българския съд, тя не съществува, защото заседанието само за смяна на името на ББЦ на същия съд е свикано чак утре, 2 февруари, и то в края на работния ден – 16,30 часа.

Публично поставям въпроса към съдиите – ще вземат ли толкова бързо и лесно много по-простото решение за нашата партия – само да й се смени името, гласувано от третия конгрес. Надяваме се да постъпят поне така, както направиха с шопинг партията на проваления министър Христо Иванов, чийто “конгрес” беше проведен под формата на шопинг терапия между бутиците в столичен МОЛ.

error: Хубав ден :)