Monday, July 15, 2024
HomeСкоростиИзненада: Старият Nissan Qashqai получи фейслифт

Изненада: Старият Nissan Qashqai получи фейслифт

Nissan представи фейслифт за вече остаряващия Qashqai Classic в Китай. Qashqai Classic, по същество второ поколение Qashqai, специфично за китайския пазар, беше представен за първи път през 2013 г. и получи малка актуализация през 2016 г. След прекратяването на производството му в САЩ като Rogue Sport през 2022 г., изглежда, че Nissan е готов да вдъхне нов живот на платформата за китайския пазар с този фейслифт.

Най-впечатляващата актуализация идва в предната част на автомобила.Цялата предна част е преработена така, че да включва най-новия дизайнерски език на Nissan, с което Qashqai Classic се изравнява с по-модерните си братя и сестри като европейския Qashqai и електрическата Ariya. Новата характерна решетка се интегрира безпроблемно с LED фаровете, придавайки на Classic по-съвременен и агресивен вид.

Силуетът, вратите и цялостната форма на Qashqai Classic остават до голяма степен непроменени, запазвайки познатия облик за настоящите клиенти. Новите алуминиеви джанти и преработените задни LED светлини с по-изчистена графика добавят нотка на модерно излъчване, без да променят изцяло характера на SUV-то.

В механично отношение не се предвиждат съществени промени. Qashqai Classic вероятно ще запази своя 2,0-литров четирицилиндров двигател, развиващ 138 к.с., съчетан със CVT скоростна кутия, която предава мощността изключително към предните колела./ fakti.bg

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular