Автомобил изгоря в движение край Кочериново

Три пътни инцидента станаха в Кюстендилско. 57-годишен мъж е пострадал при катастрофа, станала сутринта на главен път Е-79 – в участъка Дупница – село Джерман.
Инцидентът възникнал между лек автомобил и влекач с ремарке. 57-годишният водач на колата е отнел предимството на товарния автомобил, последвал е удар и лекият автомобил се е преобърнал встрани от пътя. Шофьорът е настанен в дупнишка болница с 3 счупени ребра. Тестът за употреба на алкохол на двамата водачи е отрицателен. По случая е уведомен дежурен прокурор.

Преди обед във вторник пък два леки автомобила се сблъскаха в

жк „Бистрица” в Дупница. „Ударили са се „Тойота Корола” и „Ауди”. Пострадали няма. Пътнотранспортното произшествие е обслужено по линия на КАТ”, каза говорителят на Областната дирекция на МВР-Кюстендил Катя Табачка.

Кола пламна в движение на главен път Е-79 и изгоря напълно край Кочериново. Инцидентът стана към 06,00 ч. във вторник сутринта в района на гара Кочериново. При инцидента няма пострадали хора. Горящият автомобил е гасен от пожарната в Рила, но е изгорял напълно. Причината според полицията в Кюстендил е техническа неизправност.