Wednesday, July 17, 2024
HomeРегионДупницаКамерите на кмета Чимев заснеха кримката Тропе с приятели да измъква торба...

Камерите на кмета Чимев заснеха кримката Тропе с приятели да измъква торба парфюми за 6 бона от „Каприз” на ул. „Николаевска” в Дупница

Синът на собствениците В. Георгиев: Полицаи ми споделиха, че с Тропе е бил синът на Гергана Килева – Александър Килев, успели са да продадат част от откраднатото

19-01-01-09028_n
Ивайло Стоянов-Тропе

Камерите на кмета Методи Чимев заснеха нагла кражба от парфюмерия „Каприз” в центъра на Дупница. На записите се вижда как младежи с нахлупени качулки разбиват вратата на магазина и отмъкват торба с парфюми. Собствениците Любомир и Ваня Георгиеви оценяват щетите на 5-6 хил. лв.

19-01-01-img_2151
Любомир и Ваня Георгиеви
19-01-01-%d0%b2%d0%b5%d1%81%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d0%bd-%d0%b3%d0%b5%d0%be%d1%80%d0%b3%d0%b8%d0%b5%d0%b2-0621346_n-copy
В. Георгиев

„Гледаме на камерата Ивайло Стоянов, известен с прякора Тропе, и Александър Килев да разбиват вратата на магазин „Каприз” на ул. „Николаевска”. Двамата изнесоха чанта с парфюми, и то от скъпите. Всичко тече и се вижда на записа от камерата на големия магазин на мобилен оператор отсреща, както и на няколко от охранителните камери на общината. Действието се развива между 12 и 1 часа през нощта събота срещу неделя. Това ми разкриха полицаи от РУ-Дупница”, заяви в редакцията на вестник „Вяра” 26-годишният Веселин Георгиев, син на собствениците на кокетното магазинче, което е едно от най- оборотните в града.

19-01-01-img_2152
Mагазин „Каприз”

19-01-01-img_2150-copy

„Полицаите действали светкавично и веднага успели да задържат главния извършител – Ивайло Стоянов-Тропе. Той си е признал, даже върнал част от парфюмите. Тропе се обадил и на един от аверите си, който също е върнал още от откраднатото. Бандата обаче вече е успяла да пласира голяма част от задигнатите около 70 парфюма, всеки на стойност около 100 лв.

Полицаите споделиха, че камерите са заснели заедно с Тропе сина на Гергана Килева – Александър Килев. Чух, че преди две седмици му е отнета книжката заради управление на кола под въздействието на наркотици.

Разполагам със снимки от камерите, на една от тях се вижда ясно лицето на Тропе”, заяви още  Веселин Георгиев. Той уточни, че родителите му са решени да доведат нещата докрай и да не позволят на крадците да се измъкнат и ще си търсят правата заради посегателството докрай.

От Районна прокуратура-Дупница са започнали разследване, чака се да излезе становище в следващите дни. В момента се събират доказателства срещу обирджиите. Записите от камерите не са доказателство в съда, но в случая Ивайло Стоянов си е признал най-вероятно за да се отърве с по-лека присъда. Стоянов е добре познат на полицията. Хващан е многократно за разпространение на наркотици.

RELATED ARTICLES
  1. Гергана Килева прикри сина си Александър Килев с помоща на небезизестен Прокурор нейна стара изгора за Наглата кражба на магазина на тези честни хора ..Града гърмми че всичко е добре доизмислено от висшия магистрат.Притискани са свидетелските ппоказания и така кражбата със взлом е станала маловажна и вместо няколко е останал само самопризналия се наркопласьор от години адаш Ивайло Стоянов ,който поема под натиск вината на другите участници в кражбата със взлом и доживот се задължава на вноски да изплаща делото да бъде по най смекчения за него изход

  2. В Централна градска част заедно с магазина за цигари В ДУПНИЦА има разбити и обрани общо 6 обекта /бутки за цигари,бюро за бързи кредити,бюро за инвалидни колички ,фризьорски салон,книжарница срещу гимназията и т.н Никой нищо не говори за тези крупни кражби с взлом

  3. Е НЕМА ЩО ВСЕКИ ДА ЗНАЕ И ВСЕКИ ДА СИ ТРАЕ ,НО РАНО ИЛИ КЪСНО ВСИЧКО ИЗЛИЗА НАЯВЕ .НЕ СЕ НАЯДОХА ТЕЗИ ПЛЪХОВЕ

Most Popular