Смятам, че със своя опит, работа и идеи мога да бъда полезен на жителите на с. Овчарци и да допринеса за развитието на родното си място. Това е един от мотивите ми да се кандидатирам. Това заяви по време на среща с жителите на село Овчарци кандидатът за кмет от ГЕРБ Васил Говедарски.

Той ще се яви на извънредните местни избори, които ще се проведат на 27 септември. „Като строителен техник имам 10-годишен трудов стаж, което смятам, че ще ми помогне с организационните работи като кмет. От 5 г. моята професия е художествена обработка на дърво“, обясни младият човек. Ако бъде избран, като приоритети в своята работа кандидатът за кмет посочи подобряване на инфраструктурата в селото и превръщането му в по-атрактивно за посещение туристическо място. Говедарски благодари на жителите на Овчарци и на всички млади хора за заявената досега подкрепа. Той обеща да изработи и дървена табела, която да посреща гостите и да краси входа на сапаревобанското село.

Своята категорична подкрепа за Васил Говедарски бяха дошли да заявят: народният представител и член на ИК на ПП ГЕРБ Красимир Велчев, депутатите Кирил Калфин и Радослава Чеканска, общинският координатор и кмет на община Сапарева баня Калин Гелев, председателят на ГЕРБ-Дупница Ивайло Константинов и Крум Милев – член на Общинското ръководство в Дупница.

„Имате за кандидат един млад, способен и доказал се човек. Това е най-подходящият избор за кмет на с. Овчарци“, заяви Красимир Велчев. По негови думи няма нищо по-хубаво от това кметът да е човек със занаят, който да зависи само от собствения си труд и умения, какъвто е и Васил Говедарски. „Със своите умения и честен труд той се е доказал пред вас, затова съм убеден, че ще работи само в полза на родното си място и неговите жители“, посочи Велчев. Народният представител заяви също, че Говедарски има пълна подкрепа от страна на централното ръководство на ПП ГЕРБ.

„Когато такъв сериозен и отговорен човек има желание да работи и да бъде полезен за своето родно място, той винаги може да разчита на нашата помощ“, каза народният представител Кирил Калфин. „Аз се радвам, че имате за кандидат един млад и трудолюбив човек. Той има полезни идеи, които ние ще подкрепим“, заяви още Калфин и призова присъстващите да не изпускат този шанс – да изберат за кмет един млад и деен човек.

Кметът на община Сапарева баня Калин Гелев също изрази безрезервната си подкрепа към Васил Говедарски и заяви, че ще бъде винаги насреща, за да съдейства. „Със своето майсторство да изработва впечатляващи дървени фигури Васко представя из цяла България общината ни и я рекламира по един положителен начин“, посочи Гелев и призова жителите на село Овчарци на 27 септември да гласуват с номер 5 в бюлетината и да подкрепят Васил Говедарски.

*Купуването и продаването на гласове е престъпление