Кирил Огненски

Голяма водна авария остави бистришкия кмет Кирил Огненски без отпуска. Тъкмо кметът на Дупница Методи Чимев разписа отпуската на бистришкия кмет и се оказа, че той ще я прекара на поста си. Един от почивните си дни Кирил Огненски вече посвети на подготовката на курбана за света Марина в Рила планина. Голяма водна авария обаче остави без вода на празника три улици в село Бистрица, сред които ул. ”Фенерка” и ул. ”Иван Вазов”. Цялата техника на ВиК се струпа в планинското село да отстранява аварията. Машините и хората ще продължат да работят днес и в почивните дни – събота и неделя.

 

2 КОМЕНТАРИ

  1. Потресаващо! Къде е кметът, къде са ВиК? Цяла седмица умуват как да сменят 5 м. тръби. Ама нали не са “магьосници” шанс няма и тази седмица водата да дойде. Събота и неделя са ден за активна почивка- никой не се вясва! Много сме велики когато позираме за събори и курбани, а когато хората имат проблеми – Бог високо, цар далеко! Засрамете се!!!

  2. Потресаващо! Къде е кметът, къде са ВиК? Цяла седмица умуват как да сменят 5 м. тръби. Ама нали не са “магьосници” шанс няма и тази седмица водата да дойде. Събота и неделя са ден за активна почивка- никой не се вясва! Много сме велики когато позираме за събори и корбани, а когато хората имат проблеми – Бог високо, цар далеко! Засрамете се!!!

Comments are closed.