Кметът Калин Гелев след празниците: Сапарева баня работи много добре с кабинета на премиера Борисов, това е от голяма полза за развитието ни 

 

 

Кметът на Сапарева баня Калин Гелев и областният управител Виктор Янев наградиха с футболни топки и купи победителите в турнир по футбол за деца с треньори Райко и Илиян Пеневи в Сапарева баня. Общината беше определила награди на отборите от 1. до 4. място. Турнирът бе част от празниците в курортната община, където стотици пяха със сръбската легенда Мирослав Илич. Получен бе и поздравителен адрес от премиера Бойко Борисов. „Съвместната и добра работа между правителството и местната власт е от голяма полза за Сапарева баня. Нашият град е един малък модел на красива България“, заяви Гелев.

Поздравителни адреси бяха прочетени от депутатите в 44-тото народно събрание Кирил Калфин, Ивайло Костадинов, Иван Ибришимов и др. Възнаграждението на Мирослав Илич е от дарения. Накрая веселието приключи с фойеверки музика и хора в много настроение до късно вечерта. Официални гости бяха: зам.-министър Георги Георгиев, Виктор Янев – областен управител на Кюстендил, и Радослава Чеканска, Даниела Стоянова – председател на ОбС – Бобошево, кметът на Дупница Методи Чимев, зам.-кмета Крум Милев, началникът на полицията в Дупница Борислав Динев и мн. др.