Валентин Златински

Днес близки и приятели изпратиха в последния му земен път ннж. Валентин Златински, директор на Областна дирекция „Инспекция по труда”- Кюстендил. 56- годишният мъж загуби битката с коронавируса, съобщиха негови приятели в социалната мрежа.

„COVID-19 уби Валентин Златински – един от приятелите, с които от години се виждаме всяка неделя в Кюстендил. Светла му памет на Вальо и искрени съболезнования на семейството! Не мога обаче да не споделя гнева си към онези, които все още бълнуват конспирации и се държат безотговорно!”, написа в личния си профил във фейсбук бившият депутата Иво Атанасов, който бе един от близките приятели на Златински.

Лилия Евтимова-Алексиева добави: “Един добър човек, истински приятел, винаги ведър и усмихнат, със спокоен глас… Достоен за уважение Човек/не е правописна грешка/! Иска ми се да не е истина. Светъл път, Принце!”.

Валентин Златински е една от 7- те жертви на Ковид-19 през уикенда в област Кюстендил.

Краси Ценкова

 

1 коментар

  1. Човек с главно “Ч”! Поклон! За нас беше чест, че го познавахме, че беше наш Директор и наш Приятел! Ще ни липсва всеки един ден! Няма друго, освен добрината, уважението, човечността и подкрепата, които ще помним вечно! Ще остане в сърцата ни, такива хора са рядкост! Липсваш ни…..Почивай в мир, шефе!

Comments are closed.