Sunday, June 16, 2024
HomeРегионРазлогЛекарите в Разлог се борят за живота на мъж, пробол се 6...

Лекарите в Разлог се борят за живота на мъж, пробол се 6 пъти с нож

Мъж от белишкото село Черешово опита да се самоубие като се намушка 6 пъти с нож в корема. Кървавият инцидент се разиграл на 29 ноември в дома му, съобщи „24 часа“.

49-годишният мъж поискал дребна сума пари от роднините си, но получил отказ, защото злоупотребявал с алкохола и те имали съмнение, че отново ще изхарчи парите за алкохол.

Тогава той грабнал кухненския нож и се пробол 6 пъти в коремната кухина. Веднага е откаран в болницата в Разлог. Спешно е свикан екип от двама хирурзи, анестезиолог, сестри и санитарки. Около 2 часа и половина е продължила операцията на наранения мъж. Спешно са били осигурени сакове с кръв за преливане, защото от прободните рани е получил голяма кръвозагуба.

Някои от пробожданията са били по-дълбоки като има наранявания на тънките черва и други засегнати вътрешни органи. Настанен е в реанимация, като състоянието му продължава да е много тежко с реална опасност за живота. Налага се и да се поддържа в медикаментозна кома, за да не буйства, защото вероятно е изпаднал в делириум по времето, в което се е самонаранил.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular