Thursday, July 18, 2024
HomeЗДРАВЕЗдравеЛек за ишиас с кокосово мляко и чесън

Лек за ишиас с кокосово мляко и чесън

 

%d0%b7%d0%b4%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b5Страдате от ишиас? Ето как никога повече да не усетите болка! Ишиас е медицинско състояние, характеризиращо се с болки в краката и спазми, поради което е невъзможно да седите и да бъдете прави.

Какви са причините за ишиас?
Ишиасът може да е признак на „притискане на нерв”, който да засяга един или повече гръбначни нерви. Нервът може да бъде притиснат или да бъде възпален вътре в гръбначния канал.
Най-честата причина за ишиас е дисковата херния, която причинява натиск върху нерва. Днес ние имаме ефективен домашен лек, който ще ви помогне да се отървете от болките в гърба и от ишиас веднъж и завинаги! Просто следвайте инструкциите по-долу:
 Необходими съставки:
2 чаши органично кокосово мляко
4 скилидки чесън
 Инструкции:
Трябва да сварите чесъна в кокосовото мляко на силен огън за 30 минути. Преди употреба оставете напитката да изстине.
Съвет.
Етеричното масло от джинджифил също е едно невероятно средство, което има силни противовъзпалителни и аналгетични свойства. Много изследвания са показали, че неговият обезболяващ характер има способността да действа на ванилоидните рецептори, разположени върху сензорните нервни окончания, като по този начин намалява болката, свързана с артрит.
В Университета в Маями е проведено проучване, което показа, че екстрактът от джинджифил може да бъде заместител на нестероидните противовъзпалителни средства (НСПВС).

Едно проучване, проведено от изследователи от Калифорнийския университет в Лос Анджелис, е показало, че джинджифилът може да повлияе на някои възпалителни процеси на клетъчно ниво. Джинджифилът има мощни антиоксиданти, противовъзпалителни и противоязвени свойства. Той е силно препоръчителен за хора, които страдат от артрит, благодарение на неговите обезболяващи свойства. Източник: Zajenata.bg.

RELATED ARTICLES

Most Popular