„Лъвовете” (Петрич) с три медала от силен турнир в Северна Македония

Нови три медала завоюваха боксьорите от петричкия клуб „Лъвовете”, участвайки в международния турнир по бокс „Мирослав Петрович” в гр.Куманово, Република Северна Македония. В него взеха участие боксьори от Германия, Сърбия, Словения, Черна Гора, Молдова, Австрия, Гърция, Косово, Република Северна Македония, Албания, Босна и Херцеговина и България. Независимо от голямата конкуренция, възпитаниците на петричкия клуб с треньор Георги Караколев спечелиха три  медала, както следва:

Альоша Стоянов – 57 кг – сребърен медал;

Георги Драгнев – 48 кг  – бронзов медал;

Марио Бойчев – 75 кг – бронзов медал

„Горди сме да ви съобщим, че след като Иван-Ангел Янкулски спечели исторически медал за нашия клуб извън пределите на България- в Румъния преди седмица, сега неговия пример последваха нашите млади надежди, които завоюваха още 3  медала, този път  от силния Международен боксов турнир “Мирослав Петрович”, проведен в град Куманово, РС Македония.

Благодарим на официалния спонсор на клуба Иван Изгоренков и на всички, приятели които ни подкрепяха,но най-вече на нашите състезатели за участието, доброто представяне и постигането на успех както за самите тях, така и за името на клуба и нашата родина България.

Горди сме с тях, с тяхната мотивация и желание и с успехите, които постигаме заедно”, сподели Георги Караколев-президент  и главен треньор на БК „Лъвовете” Петрич.

Ташко СУЛЬОТОВ