Любомир Георгиев от ГЕРБ-СДС: Трябва заедно да извадим България от блатото, в което я вкараха последните управляващи

Общините не съществуваха при последното правителство,  да не си губим времето повече, призова кметът на Сапарева баня Калин Гелев

“Убеден съм, че всички присъстващи; всички, които сме се събрали тук милеем за България, обичаме и общината ни, милеем и за родните си места. Вие сте дошли, за да ни чуете, защото ви е грижа за всичко, което се случва. А нас ни е грижа какво мислите, какво решение виждате, какви идеи имате.

Тук сме и за да търсим подкрепата ви. Подкрепа и общи усилия, с които заедно да извадим България от това блато, в което я вкараха за рекордно кратко време последните управляващи.” С тези думи местният кандидат от коалиция ГЕРБ – СДС Любомир Георгиев се обърна по време на среща с жители на сапаревобанското село Овчарци. Георгиев, който се включва за първи път в кандидат-депутатската листа, е с преференция 7. Той има зад гърба си мениджърски опит в сферата на туризма и два мандата като общински съветник. Заедно с водача Христо Терзийски, кандидатите Михаела Крумова, Радослава Чеканска, Десислава Александрова, Иван Каназирски и кмета Калин Гелев бяха посрещнати от овчарченци в местното читалище. Млади самодейци от детско-юношеската група към читалището изненадаха кмета на Сапарева баня Калин Гелев с изпълнението на гайди и хубава народна музика по случай 59-тия му рождения ден. “Общините не съществуваха при последното правителство.

Да не си губим времето повече – ценно е и вашето, и на общината ни, и на целия български народ. Правилният избор на 2 април е номер 2 в интегралната бюлетина!”, заяви Калин Гелев. Водачът Христо Терзийски обърна внимание на това, че държавата две години е на автопилот. “Видя се, че хора без експертиза, без държавнически опит и както ги нарекоха – “шарлатани”, не могат и не бива да управляват държавата. Доверете се на хора, които са носили отговорност и може да носят и занапред. Доверете се на човек, който ще поеме кормилото на държавата и ще я стабилизира в тези кризи, както го е правил и преди”, призова Терзийски, визирайки лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и експертите от коалицията. “Не трябва да губим вяра и надежда, защото последните управляващи докараха дотам народа ни – да се обезвери. Трябва да се мобилизираме, за да има правителство.

Трябва категорична победа не само на областно, но и на национално ниво. Управлението на г-н Борисов измъкна държавата от няколко кризи. Знае как и може и сега да го направи”, каза по време на срещата Михаела Крумова. “Изключително се гордея с училището в Сапарева баня и че съм имала възможност да съдействам за проект, с който да се подобрят условията за обучение на децата. Днес, вместо да си говорим за проекти и за развитието на страната ни, ние си говорим за приемане на спешни антикризисни мерки. Страната ни е изпаднала във всевъзможни кризи, изтърбушен е държавният бюджет. Резултатите в страната, постигнати от управляващите от т. нар. парапетната политика, са очевадни! По данни на Евростат българите сме обеднели 4 пъти. Надявам се, че всички заедно ще спрем експериментите, които се правят в България. На България й трябва стабилно правителство и стабилен парламент”, с тези думи Радослава Чеканска се обърна към дошлите на срещата в с. Овчарци. Десислава Александрова поздрави местните самодейци за обновеното читалище и за активната дейност, която развиват. “Поздравявам и кмета, и Общината затова, че ви подкрепят, защото местното читалище е като храм за хората. Съхранило е жив българския дух и традиции”, подчерта тя. Александрова, като майка на малко дете и млад човек, обърна внимание и на това, че по аптеките липсват лекарства за деца. “Това не е било. Това не е нормално”, посочи тя. Иван Каназирски обясни, че кариерата му е преминала в Министерство на вътрешните работи, където е започнал от най-ниско ниво.

През годините се е сблъсквал с проблемите на хората и помни кризите от 97-ма, когато държавата е фалирала. “Ситуацията сега е аналогична с тази от 97-ма година, което е жалко, защото вместо да говорим за политики, говорим за кризисни мерки, които трябва да се предприемат веднага. Знаем какво беше направено при управлението на ГЕРБ – на местно ниво, на областно, в столицата, на национално ниво. Реализираха се множество проекти и нещата се случваха навсякъде. Често идвам в Сапарева баня и на Паничище – виждам и правя разлика какво се е случило през годините. Чупил съм си колата през пътя от Самоков насам. Сега пътят е безопасен и е приятно да се пътува”, обърна внимание Каназирски.

 

 

Купуването и продаването на гласове са престъпления!