Макенджиев и Лукаш подписаха с „Пирин”, Станислав Тодоров ще свири мача на „орлетата” с „Левски” в събота

 

33-14-02-stanislav-todorov1Още двама нови футболисти подписаха договори с „Пирин”. Вратарят Благой Макенджиев и бразилският халф Лукаш вече официално са състезатели на благоевградския клуб.

Националният страж се завръща в родния „Пирин”, след като игра за ЦСКА и „Берое” (Стара Загора). Бразилецът Лукаш също ще носи зелено-бялата фланелка. Футболистът, който бе доведен в България от мениджъра Джери Перейра, проведе зимна подготовка с „орлетата“ в Турция и е впечатлил с изявите си треньорския щаб.

С привличането на двамата бройката на новите футболисти в „Пирин” е четири, плюс нов старши треньор. Това са Милен Радуканов и футболистите Аймен Суда, Иван Цветков, Благой Макенджиев и Лукаш.

Ще припомним, че ден преди това договор с клуба подписа и Иван Цветков. Нападателят ще получи картотека за мача с „Левски”. Цветков тренира наравно с останалите футболисти на „Пирин”.

Съдийската комисия към БФС обяви вчера нарядите за първия пролетен кръг. Станислав Тодоров е назначен за главен съдия на срещата между „Пирин” и „Левски”. Мачът е в събота – 18 февруари, от 15,00 часа на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград. Помощници на Тодоров ще бъдат Диян Вълков и Александър Атанасов. Днес новият старши треньор на „орлетата“ Милен Радуканов ще даде първата си пресконференция. На нея ще присъства и представител на ОД на МВР-Благоевград, който ще говори за организацията преди и след мача.

 

Снимка:

Станислав Тодоров