Марек записа поражение с 0:1 от Левски (Лом) на стадион “Бончук” в един от най-важните си мачове през есенния полусезон.

Домакините започнаха срещата амбицирани да поведат, но с пропуски се отличиха Милен Иванов в 25-ата минута и Евгений Илиев само 180 секунди по-късно.
Димитър Атанасов също можеше да открие резултата за Марек две минути преди почивката, но ударът му глава не намери целта.

Десет минути след подновяването на играта, противно на логиката, гостите поведоха. Появилият се в игра като резерва Лука Стоянович бе точен след прецизен диагонален удар.

След като изоставаше в резултата, Марек хвърли всички сили в атака, но без успех. Яя Соу и Симеон Димитров бяха близо до изравняването, но за съжаление на душнишките фенове, не успяха да реализират.

Гостите пък се опитваха по всякакъв начин да накъсват играта чрез нарушения и бавене на времето.

Така пореден път дупничани имаха своите шансове за гол, но така и не успяха да намерят мрежата на противника и това им коства много ценни точки в битката за оцеляване във Втора професионална лига.

Димитър ИКОНОМОВ

2 КОМЕНТАРИ

  1. Vaznoto e che podkrepiha Perukata!

    Edva li Vidinski osuznava kolko Dupnichani se otdrupnaha ot otbora zaradi tazi gnusna prostitutska proyava.

    Gospod shte gi nakaza. Hayde pak v selskite grupa.

    Neka tam da si revat che nyamat pari.

  2. До Ivan
    Пиши на български език , че ние простолюдието такива езици не разбираме.Ако се мислиш за бог също пиши.Мисля че модератора не трябва да публикува коментари на неразбираем език.Нищо против коментара по горе.

Comments are closed.