Мая Манолова вади силен срещу Петър Паунов 

В надпреварата за местната власт влиза утвърденият гинеколог д-р Юрий Хранов

 

Д-р Юрий Храноввлиза в битката за кметския стол в Кюстендил.Утвърдениятгинекологе кандидатурата на политическото обединение „Левицата“. Лекарят бе официално представенот Мая Маноловапо време на Празника на плодородието в града под Хисарлъка

Д-р Юрий Хранов е познато лице в цялата околия. Той е роден в Кюстендил, завършил е медицина през 1987 г.. Започнал е работа като главен лекар на община Невестино и до 1993 е  работил там. След това от 1993 година до 1998 година специализира акушерство и гинекология в САГБАЛ Майчин Дом. От 1999 г. до момента работи като лекар акушергинеколог вУниверситетска акушеро-гинекологична болница “Майчин дом”.

„Горди сме с тази кандидатура в община Кюстендил“, заяви Мая Манолова. От коалицията издигат и кметове в кметства за селата Дворище, Ново село и Слокощица. Те ще подкрепят досегашните кметове в Соволяно и Жиленци. „Левицата“ ще има свои листи за общински съветници във всички общини в област Кюстендил. Кандидатите й ще се борят срещу „лошите феодални практики“.

„Левицата“ регистрира пълна листа от 37 кандидати за общински съветници от всички сфери на обществения живот- адвокати, лекари, счетоводители, учители и икономисти.

„Приех номинацията с нескрито желание и голямо вълнение.Имам желание и възможности да направя много за община Кюстендил,ако успеем да вземем победата. Градът е с много перспективи които не се развиват. Има много млади хора, които трябва да се реализират тук, а не навън. Кюстендилска  община е с възможности за международен излаз, да е част от картата на Европа и света, да идват туристи  и да казват, че Кюстендил е прекрасен град, заяви кандидатът за кмет „Левицата“ д-р Ю. Хранов. Той отбеляза, че в момента Кюстендил е в период на упадък, но с желание и лични воля и амбиция би могъл да се превърне в добро място за живеене.