Младежи от Гоце Делчев изрисуваха една от стените на градския стадион в парка. Идеята е на Любен Дишлянов и Асен Янкулски и бързо намира съмишленици, които помагат в реализирането й. Стената е изрисувана с български шевици, а в центъра е ликът на Гоце Делчев – революционерът, чието име градът носи.

Допреди няколко седмици стената е била надраскана с различни надписи, разказа за БТА Асен Янкулски. В началото работата на малката група, захванала се с идеята да промени мястото, е започнала с боядисване на стената в бяло, след което постепенно са изписали шевиците и лика на Гоце Делчев. Към първоначалните инициатори са се присъединили приятели, познати, дори и непознати хора, които, докато се разхождат в парка, виждат работата и преобразяването на мястото, разказа Асен Янкулски.
Шевиците, изписани върху стената, са от района на гоцеделчевското село Баничан, а в селото вече има изрисувани стени от един от инициаторите на новия облик на част от парка – Любен Дишлянов.
Младежите имат идея да обновят и други стени в района, които да “греят” с ярките цветове и нежни мотиви на българските шевици.