Tuesday, July 23, 2024
HomeРегионПерникМъж намери и върна портфейл с документи и 2 000лв. в Перник

Мъж намери и върна портфейл с документи и 2 000лв. в Перник

На бензиностанция в пернишкия квартал„Изток“ се разигра случка, която връща вярата в човешката доброта. Човек намери и върна портфейл, съдържащ документи и близо 2000 лева, пише ZaPernik.

Собственикът на изгубените вещи – Борислав, се обърна в социалната мрежа с благодарност: „Господ да ти дава здраве и късмет, заради теб и такива хора като теб, моето семейство не сме емигрирали и ще останем в България. Аз и децата ми. Поклон до земята.“

Героят на деня е Пламен Живков, написа по-късно благодарният перничанин. След настояване от страна на благодарния собственик, Пламен се е съгласил да бъде споменато името му.

„Добрината трябва да има лице“, сподели собственикът и изрази своето дълбоко уважение и благодарност към Живков, наричайки го пример за подражание за децата и възрастните.

„Още веднъж благодаря, че Ви има г-н Живков, чест и почитания, благодарим от сърце. За хората които потърсиха своите пет минути слава, като се представяха за благодетели, ще замълча. Правете добро и ще получите добро. Благодаря“, допълва още  Борислав.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular