Нов тласък на кампанията за Гошко от Долна баня

Гошко по време на третата вливка

Кампанията за набиране на средства за лечение на Гошко от Долна баня продължава. След проведени вече 3 вливки на стволови клетки в Liv Hospital, в Истанбул, кампанията се насочва към четвъртата от поредицата от шест нужни вливки. Надеждата е състоянието на Гошко да се стабилизира и той да има реален шанс за по-добро бъдеще.

Долнобанци, хора от съседните градове и села, от региона, от други части на България и от чужбина направиха трите вливки реалност за по-малко от половин година. Индивидуално или чрез организиране на най-различни мероприятия и инициативи, частни и на институции, солидарността е невероятна!

Най-новата солидарна акция е на писателя Илиян Кузманов и на журналистката от БНР Ангелина Грозева. Заедно обявяват 100 броя на книгата “Дяволът аз го познавам”, чийто автор е Илиян Кузманов, за продажба, като целостта на средствата ще бъдат за лечение на Гошко.

Идват святи празници и дни, и с тях вярата, че кампанията ще събере достатъчно средства за да изпрати Гошко на четвърта вливка през януари. Тя ще струва приблизително 16 000 лева, като към момента в сметката на Гошко са налични 3.447,76 лева. Тоест, нужни са още около 12.500 лв.

Вярваме, че с Вашата помощ отново ще успеем!

Дарителската сметка на Гошко е:

BG15STSA93000029016691
BIC: STSABGSF
Банка: ДСК
Титуляр: Георги Ангелов Натов

На Фейсбук страницата на кампанията може да намерите информация за акцията на Илиян и Ангелина, както и за състоянието на Гошко.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100082336542024