Гошко по време на третата вливка

Кампанията за набиране на средства за лечение на Гошко от Долна баня продължава. След проведени вече 3 вливки на стволови клетки в Liv Hospital, в Истанбул, кампанията се насочва към четвъртата от поредицата от шест нужни вливки. Надеждата е състоянието на Гошко да се стабилизира и той да има реален шанс за по-добро бъдеще.

Долнобанци, хора от съседните градове и села, от региона, от други части на България и от чужбина направиха трите вливки реалност за по-малко от половин година. Индивидуално или чрез организиране на най-различни мероприятия и инициативи, частни и на институции, солидарността е невероятна!

Най-новата солидарна акция е на писателя Илиян Кузманов и на журналистката от БНР Ангелина Грозева. Заедно обявяват 100 броя на книгата “Дяволът аз го познавам”, чийто автор е Илиян Кузманов, за продажба, като целостта на средствата ще бъдат за лечение на Гошко.

Идват святи празници и дни, и с тях вярата, че кампанията ще събере достатъчно средства за да изпрати Гошко на четвърта вливка през януари. Тя ще струва приблизително 16 000 лева, като към момента в сметката на Гошко са налични 3.447,76 лева. Тоест, нужни са още около 12.500 лв.

Вярваме, че с Вашата помощ отново ще успеем!

Дарителската сметка на Гошко е:

BG15STSA93000029016691
BIC: STSABGSF
Банка: ДСК
Титуляр: Георги Ангелов Натов

На Фейсбук страницата на кампанията може да намерите информация за акцията на Илиян и Ангелина, както и за състоянието на Гошко.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100082336542024