Александър Александров
  • Депутатът д-р Александров на приемна в Брезник: Има райони, в които над 50% от населението е с ТЕЛК

 

Да се ограничат преднамерените вандалски прояви в центъра на село Бегуновци и нарушаване на обществения ред. Това поиска като съдействие кметът на селото от депутата д-р Александър Александров по врме на приемна в Брезник.

От своя страна депутатът пое ангажимент да проведе разговор с компетентните органи да бъдат поставени камери за видеонаблюдение и проблемът ще бъде отстранен във възможно най-кратки срокове.
Местна жителка разговаря с народния представител, който е член на парламентарната комисия по здравеопазването, по въпроси, свързани с процедурата и сроковете за влизане в сила на решенията на ТЕЛК. Д-р Александров отбеляза, че борбата с фалшивите ТЕЛК-ове е залегнала в коалиционното споразумение на ГЕРБ и „Обединени патриоти”, като се търси решение на проблема с изграждане на механизъм за вътрешен контрол на системата. Той припомни, че през последните дни е била реализирана акция, свързана с фалшивите ТЕЛК-ове. Народният представител отбеляза, че има райони, където повече от 50% от населението е с ТЕЛК, а около 700 хил. българи са регистрирани в системата.