Методи Чимев

На този етап това е решението на кмета инж. Методи Чимев. “На този етап няма да се назначава трети заместник. Оперативната работа в този ресор поемам аз с двамата си заместници Крум Милев и Олга Китанова. Разбира се, че много съжалявам за Краси, позволявам си да го нарека на малко име, защото освен колеги сме и приятели. Но в крайна сметка здравето е най-важното за всеки, затова се съгласих да приема молбата му да напусне. Благодаря му официално за всеотдайната работа през всички тези години. Знам, че във всеки един момент, когато е нужен с опита си и знанията, веднага ще откликне да помогне. Най-важното сега е да се възстанови, а хора като него са винаги добре дошли навсякъде с високия си професионализъм и човечност”, допълни инж. Чимев.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Тъй,като сте затворили с администратора,за да не коментират статията за данъците си позволявам да отбележа ,че 30-40лв.на година за вас ,може да са малко увеличение на данък сгради,но за голяпяма чст от хората не са.

  2. Да двама заместник кметове и един кмет със безумно увеличение на заплатата си. И защо ли ? Понеже е свършил много работа за общината- увеличи дънъците, работи по 5-6 часа най-много, специалист по бридж-белот в работно време, решава си лични въпроси и още и още и още…………………….!!!!!!!!!!

Comments are closed.