Отиде си дългогодишният преподавател по физика в Гимназията г-жа Венета Боцева

svesht

След кратко боледуване, почина дългогодишният учител по Физика в ПГ „Христо Ботев” Венета Боцева. В годините на своя всеотдаен преподавателски труд, госпожа Боцева успя да предаде любовта към науката на няколко поколения дупничани. Випускниците в годините назад все още помнят нейните открити уроци по астрономия от Ловния дом, нагледните опити пред сградата на Гимназията, кръжоците и извънкласните дейности, които предизвикваха истински интерес и превръщаха сложния предмет в лесен и забавен. Изключително принципна, добронамерена, пряма и обичаща, така ще я запомнят завинаги ученици и колеги! Поклон пред светлата й памет!

Поклонението пред г-жа Венета Боцева ще се състои на 14.02.23 год. от 13.30 часа в Траурната зала на агенция „Утеха” , а погребението ще бъде от 14.30 часа в Гробищния парк на град Дупница.

Екипът на „Вяра” изказва искрени съболезнования на нейното семейство, роднини, колеги и ученици!

1 COMMENT

  1. Дано най накрая след екологичната катастрофа на локално ниво да бъдат притиснати за извършването на трансформации. Достатъчно печалби реализират от продажби на ток за да реинвестират

Comments are closed.