Откриха новата база на ДГ „Радост“ в село Джигурово

Навръх най-хубавият празник – Денят на детето, кметът на община Сандански – Атанас Стоянов откри новата база на Детска градина „Радост“ в село Джигурово.

Новата детска градина ще осигури места за децата от селото. Мястото, където ще се обучават децата, е напълно преустроено и реновирано, снабдено с нова мебелировка и всичко необходимо за тяхното обучение.

За нуждите на децата са осигурени и оборудвани няколко помещения за занимания обучение, почивка и хранене. Прилежащото външно пространство и двор са озеленени и облагородени.

По повод откриването на детската градина, което се превърна в празник, децата от ДГ „Радост“ представиха пред всички гости творческа програма с много песни и настроение.

За здравето на децата и целия екип на ДГ „Радост“ бе отслужен водосвет от архиерейски наместник отец Георги Танчев. А специална изненада към новата група – „Златната рибка“ бяха любимите анимационни герои от Центъра за обществена подкрепа и Центъра за социална рехабилитация и интеграция, град Сандански, които поздравиха малчуганите за техния празник.