Sunday, July 14, 2024
HomeРегионДупницаПатриотите на Кирил Чакъров дариха над 10 000 лв. за лечението на болния...

Патриотите на Кирил Чакъров дариха над 10 000 лв. за лечението на болния от детска церебрална парализа Кристиян Гусийски от Самораново

Оптимист съм, виждам, че доброто у хората е още живо, каза бащата Малин10-01-0710-01-07

Над 10 000 лв. от Йордановден в Дупница дариха патриотите на Кирил Чакъров за лечението на болния от детска церебрална парализа Кристиян Гусийски от Самораново. „В инициативата се включиха и хората от селата Самораново, Крайници и Бистрица. Ние не сме ги търсили, а самите те изявиха желание да подпомогнат детето, за което им благодаря от името на всички. Благодаря и на хората от Дупница, които се включиха в набирането на средствата, с които ще успеем поне малко да помогнем на Кристиян и родителите му”, каза Кирил Чакъров от “Патриоти Дупница”.

10-01-07-0

Връчването дарението стана на централния площад „Свобода”. “Искам да блгодаря на всички хора, които се включиха и ни помогнаха. Благодаря за младежите от “Патриоти Дупница”, че предприеха тази кампания, защото парите не са по-силни за нас. Сумата е голяма и продължава набирането, но аз съм оптимист, след като виждам, че доброто у хората е все още живо”, каза бащата Малин Гусийски.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular