Патриотите на Кирил Чакъров дариха над 10 000 лв. за лечението на болния от детска церебрална парализа Кристиян Гусийски от Самораново

Оптимист съм, виждам, че доброто у хората е още живо, каза бащата Малин

10-01-07 10-01-07Над 10 000 лв. от Йордановден в Дупница дариха патриотите на Кирил Чакъров за лечението на болния от детска церебрална парализа Кристиян Гусийски от Самораново. „В инициативата се включиха и хората от селата Самораново, Крайници и Бистрица. Ние не сме ги търсили, а самите те изявиха желание да подпомогнат детето, за което им благодаря от името на всички. Благодаря и на хората от Дупница, които се включиха в набирането на средствата, с които ще успеем поне малко да помогнем на Кристиян и родителите му”, каза Кирил Чакъров от “Патриоти Дупница”.

10-01-07-0

Връчването дарението стана на централния площад „Свобода”. “Искам да блгодаря на всички хора, които се включиха и ни помогнаха. Благодаря за младежите от “Патриоти Дупница”, че предприеха тази кампания, защото парите не са по-силни за нас. Сумата е голяма и продължава набирането, но аз съм оптимист, след като виждам, че доброто у хората е все още живо”, каза бащата Малин Гусийски.