Пернишките абитуриенти избиха рибата – превърнаха бала си в шоурум! „Братя от ада” ръмжаха с бяла лимузина, младежи хвърчаха с мотори, гангстерски джипове и корвет

 

Лимузина на мотоклуб “Братята от ада” закара дванайсетокласник от Перник на абитуриенския му бал. Уникалното по рода си возило паркира пред местен хотел на централния площад в града, където се събират всички завършващи.

Абитуриентът с адската лимузина завършва Професионалната гимназия по техника и строителство в града. Фамозното пристигане на младежа беше приветствано с бурни овации и радостни възгласи от съучениците му.

Пернишките абитуриенти обаче тази година избиха рибата с нестандартни возила, като буквално събраха очите с лъскави коли и мощни мотори. Изпращането на абитуриентите от Строителното и Спортното училище направо се превърна в шоурум, коментираха перничани. В центъра на града паркираха джип мерцедес G-класа, лимузини, кадилак ескалейд, които според познавачи се подвизават в топ 5 на гангстерските автомобили. Овациите обра и шевролет корвет с пернишка регистрация.

Детската учителка Михала Павлова им пожела: „На добър час, скъпи абитуриенти, в този ден излизате от един етап на живота и навлизате в нов, направете го с високо вдигната глава и вървете по пътя на живота горди и самоуверени”. Снимки: за Перник.