Писателката Десислава Николова направи голямо дарение на отделението по неонатология в МБАЛ Разлог

Десислава Николова

Писателката Десислава Николова посети отделението по неонатология в МБАЛ Разлог, за да направи своето дарение. Тя предостави на екипа на лечебното заведение билирубинометър, пулсоксиметър, термолегло и два перфузора. Стойността на дарението е над 15 000 лв.

Авторката събира необходимите средства, благодарение на реализираните продажби на книгата й – „Щастлива и красива бременност като моята”, както и на други дарители от страната. Активната й благотворителна дейност е изцяло посветена на недоносените бебета и през годините тя успява да закупи апаратура за много неонатологични отделения в болници в страната.

Повече информация за благородната инициатива можете да откриете на страницата на Десисислава Николова – “Подари щастие” във Фейсбук.

„От свое име и от името на медицинския директор д-р Божидар Велев и д-р Радка Божикова – завеждаща Родилно и АГО отделение, Ви Благодаря. Да дариш е грижа, внимание, също така означава, че си дарил и частица добро.”- коментира инж. Красимир Герчев – кмет на Община Разлог.