Thursday, July 18, 2024
HomeАктуално от днесПолицаят Антон Владимиров-Скалата от Благоевград шашна с кулинарни умения, наложи баница за имения...

Полицаят Антон Владимиров-Скалата от Благоевград шашна с кулинарни умения, наложи баница за имения си ден

 

Владимиров почерпи колегите си и с лично замесена от него царевична питка

11-03-01%d0%b0%d0%bd%d1%82%d0%be%d0%bd-%d0%b2%d0%bb%d0%b0%d0%b4%d0%b8%d0%bc%d0%b8%d1%80%d0%be%d0%b2
Антон Владимиров

Популярният полицай Антон Владимиров от Благоевград наложи вкусна баница със сирене и замеси царевична питка за имения си ден. С кулинарните изкушения той почерпи колегите си, които останаха удивени от майсторлъка му. Служителят от Второ РПУ в Благоевград признал пред тях, че усвоил тънкостите на готварството още като малък. Вкусните рецепти пък научил от баба си, която била виртуоз в кухнята.

11-03-01Много често Антон Владимиров слагал престилката у дома и отменял съпругата си в приготовленията на вечеря. Цар бил на скарата и приготвял с охота сочни ребърца. Освен това бил и луд фен на сръбските плескавици. Въпреки увлечението си по готварството полицаят все пак намирал време и за другата си страст – фитнеса, където трупал мускули. Именно поради тази причина в Благоевград Антон Владимиров неслучайно е наричан от приятели, познати и колеги Рамбо Скалата. Поради тази причина благоевградчанки буквално изпадат в екстаз при появата на топченгето по улиците на града, гледайки го влюбено, жадно преглъщайки и с нескрит интерес.

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular