На дансинга Детелина Шаварска с Бойка Недокланова и Лиляна Миланова 
  • Никола Недокланов, Костадин Недокланов, Емилия Детинска, Йорданка Крайчева, Любомир Пачаризов, Йорданка Шиякова танцуваха и се веселиха до зори

 

На голям купон и с много танци и емоции набор 58-и от кочериновското село Мурсалево се веселиха до късна доба.

Красивите и стилни дами Детелина Шаварска, Бойка Недокланова и Лиляна Миланова първи показаха кръшни стъпки на дансинга в заведението на Димитър Шияков.

Набор `58 от село Мурсалево на купон

Наборите Никола Недокланов, Костадин Недокланов, Емилия Детинска, Йорданка Крайчева, Любомир Пачаризов, Йорданка Шиякова се събраха на трапеза с половинките си и танцуваха без умора, като редуваха народни хора и диско. Наборите се почерпиха с домашно червено вино и домашна ракийка, кебапчета и кюфтета на скара.

Никола Недокланов, който е ходил в Европа по гурбет, сподели: „Всяка година честваме общ рожден ден и винаги ни е хубаво заедно. Заедно сме отраснали, заедно сме учили и ергенували, децата си гледахме заедно. От Мурсалево по-убаво нема, хора! Вервайте!”

Най-атрактивната дама на купона Детелина Шаварова допълни: „Пожелавам си да сме живи и здрави и децата ни, които са в чужбина, да са добре”.