Продължават контролите в ЮЗ Трета лига 

Отборът на Септември излиза в контролен мач срещу Пирин (Рз). Снимка – Simitli Info

Продължават контролите в сряда на част от отборите от ЮЗ трета лига.

На стадион „Искър” в град Самоков ще се срещнат в контролен мач отборите на местния Рилски спортист и ФК Кюстендил. Гостуващият тим е в момента на 10-дневен лагер в с.Говедарци и приключват престоя си там с контрола в Самоков. От ръководството на ФК Рилски спортист съобщиха, че очакват към отбора да се присъединят опитните Емил Гъргоров-Бадема, Пламен Крумов и Йордан Минев. Очаква се стартът на първенството на Втора професионална лига и да се види с кои още футболисти, играли досега в професионалния футбол, ще продължи лятната подготовка наставникът Адалберт Зафиров.

На стадион НСА ЦСКА 1948 ІІІ ще домакинства на Вихрен (Сандански). Новото име в отбора на гладиаторите е Кристиян Димитров от Витоша, който направи сефте с фланелката на Вихрен. Възможно е в този контролен мач да се даде шанс на всички новопривлечени футболисти, включително и тези, които са на проби отвън и тези от ДЮШ. Старши треньорът на мъжкия отбор Йордан Боздански сподели, че селекцията все още е отворен процес и се надява да се привлекат още футболисти, които да затегнат защитния вал на тима.

В Разлог ще се срещнат отборите на местния Пирин и Септември (Симитли). Мачът ще бъде от 10.30 часа в сряда преди обяд. В отбора на гостите започна  да тренира бившият централен нападател на Левски, Пирин и за последно Локомотив (София) Станислав Костов. Има вероятност футболистът да подсили тима за в бъдеще.

 

 

 

Ташко СУЛЬОТОВ