Радослав Ревански влиза за трети път в битката за кметския стол

Радослав Ревански

Кметът на Белица Радослав Ревански обяви, че ще се кандидатира за трети мандат на предстоящите местни избори. Кандидатурата си Ревански обяви по време на шестото издание на празника на община Белица „С любов и вяра в общите ценности“. Официални гости бяха народните представители от политическа партия „Движение за права и свободи“ Хамид Хамид, Небие Кабак и ЕлханКълков, областният председател на ДПС – Благоевград Ведат Хюсеин, както и кметове на общини от региона и страната.

Преди осем години аз бях убеден, че ще направя така, че да обединим община Белица, каза пред събралите се жители на планинския град и околните населени места Ревански, който два мандата е кмет на общината, издигнат от ДПС. Той посочи, че е имал вярата за това, че в общината „живее един добър, мъдър и достоен народ, който изповядва както мюсюлмански, така и християнски ценности“.

Ревански каза още, че към настоящия момент се очертава една кандидатура за кмет на общината в негово лице, което важи и за кметовете на кметства в населените места. Той определи доверието на жителите на общината като „борба със самия себе си“ и призова колегите си да продължават да имат човешко отношение. Ревански обяви, че официално ще се кандидатира за кмет в началото на следващата седмица.