Родна легенда с възхита говори за човешките качества на Десподов

Родна легенда с възхита говори за човешките качества на Десподов и сподели надежда за кариерата му. 26-годишният кресненец заслужи похвала от един от най-обичаните си колеги.

Бившият и настоящият капитан на националния отбор на България Стилиян Петров и Кирил Десподов се включиха в най-големия благотворителен футболен търг. Петров бе специален гост по време на откриването на най-големия футболен търг, който се е провеждал в България. Средставата от него ще бъдат дарени в помощ на пострадалите от земетресенията в Турция и Сирия! Ето какво сподели Стан:
“Имам много истории с Кирил Десподов. Работя в много близък контакт с него, по няколко проекта. Знам какво му е отношението за различни каузи, за дарения. Той подпомага и случващото се в неговия роден град. Подпомага църкви, детски градини, както и други инициативи”.

Капитанът на националния отбор по футбол Кирил Десподов бе един от първите, включили се в благотворителния търг, организиран от “Ритнитопъ”. Футболист №1 на България за 2022 година дари лично подписана от него фланелка на Лудогорец с номер 11.
“Добре съм запознат с неговите действия извън футбола и много се радвам, че футболист, който е на върха, не забравя откъде е тръгнал. Тези инициативи са важни за него не само като спортист, но и като човек.
Интересен характер, интересно момче. Следя отблизо развитието му и се радвам, че се опитва да мисли по съвсем различен начин. Надявам се, че скоро ще има промяна в неговата кариера и то в по-добра насока”, заяви Стилиян Петров.