Monday, July 15, 2024
HomeНовиниБългарияРозов еднорог "участва" в заседанието на Столичния общински съвет

Розов еднорог “участва” в заседанието на Столичния общински съвет

Голям розов еднорог “участва” в заседанието на Столичния общински съвет, на което се дискутираше провеждането на парада “София Прайд”.

Подкрепа за събитието дадоха от ПП-ДБ-СС, а общинският съветник от групата Христо Копаранов прочете декларация, посветена както на прайда, така и на друго събитие, което ще бъде като негова контра –  станалото традиционно “Шествие за християнското семейство”.

Снимки: Булфото

“Длъжни сме да превърнем София в сигурен и приемащ град, в който всеки да живее живота си достойно и гордо, стига да не вреди на другите”, заяви Копаранов от името на цялата група в СОС.

И добави: “Дълбоко вярваме, че семейството не е просто математическа формула. Семейството е нещо много повече от майка баща и техните деца, самотните родители и техните деца са семейства, двама партньори също са семейство, семейство са хората, които обичаш и хората, с които искаш да градиш живота си. Хората, с които си неразривно и завинаги свързан.“ Така той си “спечели” розов еднорог. Но не от стрелбище, а като “подарък” от колегата му Иван Виделов от БСП. Плюшеното митично създание бе поставено на празното място на Борис Бонев, който отсъстваше./ dariknews.bg

RELATED ARTICLES

Most Popular