Дупничанинът Николай Табаков е сред членовете на столичната група "Блус Трафик"

Двудневен рок фест започва в Перник. Музикалното събитие е посветено на Джулай морнинг. Перничани ще посрещнат първото юлско утро на пернишката крепост. За разлика от предходните години, сега маратонът ще започнеоще тази вечер с концерт в градския парк, каза Адриан Скримов – пиар на община Перник.

“Три години след като възстановихме Джулай морнинг, решихме да направим събитието още по- интересно за феновете на рока. Тази година то ще бъде двудневно- рок фест, който започва на 29 юни в 18.30 часа на сцената в градския парк. Гвоздеят в програмата на първия концерт ще бъде участието на “Blues Traffic”- една изключително интересна и успешна софийска група, след това перничаните от “Ла Миньор” ще се включат, а след тях и гостите от Северна Македония – “Mal&Nov Crew”.

Основното събитие , в което участие ще вземат групите „Цунами“, „100“, „Strix“, „Rock ON“, „Bad city“ и „Delta Roosters“, като четири от групите са пернишки, а две са софийски – и това са „Цунами“ и „Delta Roosters“, ще се проведе от 18 часа на 30 юни на пернишката крепост”, каза Скримов.

Източник:БНР