• Възрастните хора от клуба при НЧ “Лоза-1870” получиха входна табела

 

Дамите от пенсионерските клубове в Бобошево бяха зарадвани със страхотни награди. Координаторът на ГЕРБ-Бобошево и председател на местния парламент Даниела Стоянова с общинския съветник Василка Граховска посетиха Пенсионерския клуб при НЧ “Васил Левски-1938” в с. Усойка. На всички присъстващи дами те подариха красиви ръчно избродирани колиета, с елементи от българската шевица. Колиетата са закупени благотворително и са дело на млада майка от град Бобошево. Даниела Стоянова пожела на дамите винаги да са заредени с положителна емоция и добро настроение.

Ръчно изработени бижута бяха подарени и на всяка една от 26-те дами, събрали се по този повод в НЧ “Васил Левски – 1920” в с. Блажиево. От ГЕРБ-Бобошево уважиха и дамите от Пенсионерския клуб при НЧ “Просвета – 1920” в с. Слатино. Възрастните хора бяха зарадвани с организирана екскурзия до Велинград – дестинация, която те сами са избрали да посетят през месец април. „Цветята са прекрасни, но спомените са вечни, затова предпочитам да инвестирам във вашите спомени със снимки“, каза пред присъстващите Даниела Стоянова.

С жест на внимание бе уважен и Пенсионерският клуб при НЧ “Лоза-1870” в гр. Бобошево. Възрастните хора там получиха като подарък ръчно направена входна табела за клуба им. Тя бе изработена от Радослав Шопски – един от учредителите на политическата сила в община Бобошево.