Малките таланти Димана и Боян Боянови от НЧ “Миньор 2006” гр. Бобов дол, извиха гласове в Рила планина. Деца и родители спазиха традицията, създадена през
годините и за поредна година организираха “Карнавал на приятелството”. Мотото на празника беше “Приятелството е сбъдната мечта и топли нашите сърца”.

Програмата на карнавалната вечер беше богата на музика и игри. Самодейците, маскирани като приказни герои, демонстрираха изключително високо ниво на певчески умения.
Настроението на всички беше приповдигнато. С нагледен урок малчуганите разбраха колко лесен е животът, когато имаш приятели, на които да разчиташ.

Димана Боянова споделя философията на Мария Монтесори
децата да бъдат добри, да се обичат и да приемат различните.
Специален поздрав за младите таланти от читалището бе
поднесен от ръководителите им.

„Обичаме Ви, мили деца, вие сте живота ни“, категорични бяха те.

3 КОМЕНТАРИ

 1. За Димана и Боян Боянови само респект и адмирации! Но снимката ви е несполучлива – това са децата от ДГ “Миньор”, които са на посещение в пожарната в Бобов дол.

  • Здравейте,
   Имаме малък технически проблем със сайта и затова е използвана друга снимка на деца от Бобов дол.До края на следващата седмица проблемът ще бъде разрешен и ще можем да редактираме публикацията със снимките,които отразяват детския карнавал.

 2. Димана, Боян.
  Бъдете здрави, упорити, търпеливи и благословени.
  Чрез Вас ще се запази българското творчество .

Comments are closed.